ORHAN FEVZİ GÜRÜKÇÜOĞLU’NUN ESKİ DANIŞMANINDAN AK PARTİ ELEŞTİRİSİ
Trabzon Büyükşehir Belediye eski Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu(OFG)’nın bir dönem basın danışmanlığını yapan Avni Özaslan, AK Parti sert eleştirmeye başladı.

En son sosyal medya hesabından Bakan Yardımcılığı'na atanan Ebubekir Gizligider'in FETÖ lideri Fethullah Gülen ile yan yana bir fotoğrafı ortaya çıkmasına atıfta bulunarak şu paylaşımlarda bulundu:

MUSTAFA BIYIK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR MERAK ETTİK 
AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir, Yomra İlçesi’nde başkanlığa geldiğinden bugüne neler yaptığını anlatan, neler yapacağını anlatan bir vizyon ortaya koymalı. Basın toplantısı düzenlesek kamuoyunun Yomralıların merak ettiği soruları soracağız. Ama basın toplantısı düzenlemedi henüz.. AK Parti kulislerinde Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık konusunda neler düşündüğü merak ediliyor. Şu sıra Özdemir kendi içine kapanmış durumda! Yomra ilçesi Trabzon’un en hızlı gelişen ilçesi konumunda ve halen daha büyüyor. En büyük kurumlar, en büyük oteller burada.. Ve bu konuda sorunlar da büyüyor. Neler yapıldığını anlatmak ister yada merak edilenleri cevaplamak ister diye düşünüyoruz.

Özellikle siyasi kulisler Mustafa Bıyık hakkındaki yorumlarını merak diyor. Mesela Mustafa Bıyık başarılı mı? Eksikleri neler? Kendisi ilçe başkanı olarak bunlara cevap vermek istemenin yanında sormadan bireyleri söylemek ister diye düşündük.

Ama şu ana kadar bizim düşündüğümüz gibi değilmiş.. 

O KONUDA BAŞKAN NE DEDİ?
Sibel Suiçmez’e neden kuru kuru bir rozet takıldı diye takılmıştı bazı CHPliler.. Hani bizde burda CHP Trabzon İl koridorlarına uzanan bir yolculuk yapmıştık. Neler konuşuluyor neler söyleniyor diye.. İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun ve Milletvekili Ahmet Kaya’nın eleştirildiğini söylemiştik.

CHP il Başkanı bu konuyu köşesine taşıyan yazarlarımızdan Serkan Kul ile görülmüş. İl Başkanı da, “Sibel hanıma tören yapacağız. Tabiki bizi memnun etmiştir. Ramazan sonrası…” demiş..

Yani Sibel Suiçmez için bir hazırlık var CHP’de.. Hani üzülenler, kırılanlar, denizin ufkuna dalanlar olabilir. Onlara gelsin..

TRABZON’DA TURİZME MUŞAMBA!
Kostaki Konağı berbat bir halde bırakıldı. Müteahhit firma yapamadı.. Geldi diğeri o da yapamadı. Bir türlü tarihi binaya sahip çıkılıp turizme kazandıralamadı! Bu rezillik yetmezmiş gibi etrafına muşamba ile kapattılar. O da uçtu yarısı yırtıldı! Koca binanın tepesinde mavi bayrak gibi sallanıyor. Bunu Trabzon Valiliği, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görmüyor mu? Bu görüntü turizm sezonuna girdiğimiz şu günlerde büyük tepki topluyor.

kostaki-konağı

TRABZON’DA İŞSİZLİĞİN BOYUTUNU NET ORTAYA KOYAN İLAN
Trabzon’da her 3 kişiden biri işsiz! Bunu biz demiyoruz TÜİK rakamları söylüyor. 2021 Kasım TÜİK verilerine göre 18-24 yaş aralığında ki gençler arasında işsizlik oranı %32. Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra size bir de yansımasını gösterelim! Bakın bir çay ocağı.. Trabzon merkezde iş ilanı açmış.. Üstünde üniversite mezunu eleman arıyorum yazıyor!

İşte ilandaki aranılan özellikler:

“ELEMAN ALIM İLANI
Bu ilana sadece aşağıdaki şartları taşıyanlar başvurabilir.
- Üniversite mezunu olmak ( en az lisans düzeyinde)
- Tercihen yükseklisans veya doktora yapmış olmak
- Tercihen Ingilizceyi orta seviyede konuşuyor olmak
- Tercihen halkla ilişkiler alanında uzman olmak
- Uygun süreli mesaiye dayanıklı olmak
* Belirtilen özellikleri taşıyan adaylar, şirketimizin ‘[email protected] adresine CVlerini gönderebilirler. Şahsi başvurular asla kabul edilemeyecektir. İlgilenenlere ilanen duyurulur” Kuzey Çay Evi

kuzey-çay-evi-2

kuzey-çay-evi-1

ZEYTİNYAĞI MOBİLYA VİTRİNİNE NASIL ÇIKTI?
Zeytinyağının tenekesi 300 liraları geçti. Trabzon’da bir mobilya mağazası mobilyanın yanında zeytinyağı tenekesi satmaya başladı. Koyduğu fiyat 250 lira.. Mağaza sahibi,” Zeytinyağının mobilyadan farkı nerdeyse kalmadı. Bir masa fiyatına geldi. Burda satılmayacak da nerde satılacak” dedi.

Zeytinyağı artık vitrin yeniledi de diyebiliriz.

Hayırlı olsun.

zeytinyağı-haberi

zeytinyağı