Haberlobi - Haber Servisi // İYİ Parti'li Şükrü Kuleyin, ilginç bir iddiada bulundu.

Kuleyin, silah ruhsatı için sağlık raporu almaya gittiği hastanenin başhekimi tarafından 'vatan hainliği' ile suçlandığını ve kendisi ile adeta 'AK Parti sözcüsü' gibi konuştuğunu iddia etti.

Ankara'da gittiği hastanenin başhekiminin kendisi ile tanışmak istemesi sonrası odasına gittiğini belirten Kuleyin başından geçen olayı şu sözlerle anlattı:

"Ankara'da silah ruhsatı alabilmem için sağlık raporu almam gerekti. Bunun için bir tanıdığım hastanede bana yardımcı olurken, hastanenin başhekimi benimle tanışmak istedi. Odasına girdiğimde bana hangi partinin GİK üyesi olduğumu sordu. İYİ Parti'de olduğumu söyleyince adeta AK Parti sözcüsü gibi konuştu bizim yanlış yolda vatan hainleri ile olduğumuzu, iktidara gelince ülkeyi batıracağımızı, PKK ve FETÖ ile işbirliği içerisinde olduğumuzu söyledi. Ben ona kamu görevlisi olduğumu, burada misafir olduğumu ve nezaketsiz davrandığını hatırlattım. Ona her kim bugün veya gelecekte PKK ve FETÖ ile işbirliği yapmışsa, yapıyorsa veya yapacaksa Allah belasını versin dedim. Ardından kendisine 10 dakika kadar Türk Milliyetçiliği ve vatanseverlik konusunda ders verdim. Daha sonra başhekim, 'Bu arkadaşın rapor işini halledin' diyince, 'Sen ve senin gibi biatçılardan mesleği yerine siyaset borazancılığı yapanlardan, mesleğine ihanet edenlerden rapor alacağıma gider silahımı gömerim' dedim ve hastaneden çıktım."

Şükrü Kuleyin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: