AK Parti eski Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Trabzon il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını resmen açıkladı.

Toplantıya partililerin yanı sıra basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantı ile aday adaylığını açıklayan Terzioğlu şu ifadeleri kullandı;

"Kısa süre önce Türkiye büyük bir deprem felaketi yaşadı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara şifa diliyorum. Partimizin kurulduğu gündem itibaren görev aldık. Ballıca teşkilatını kurduk. İlk kurul görevine geldik. İlk başkan yardımcılığı yaptık. Of İlçe Başkanlığı görevine başladık. İlçemizle ve ilimizle ilgili yapılması gereken bütün projelerde ciddi emek verdik. Bunlar tek başına olacak işler değil. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız var. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. 14 Mayıs seçim tarihi olarak belirlenmiştir. Seçimlerin ülkemize Trabzon'umuza ve dünyadaki mazlumlara hayırlı olmasını diliyorum. Bizde Milletvekilliği aday adaylığı için bugün müracaatımızı yaptık. İlk müracaatı biz yaptık. İnşallah devamı gelir. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum."

FrLJkXYWYAAecWh

BİZİM KOLTUK SEVDAMIZ YOK

"Biz Trabzonluyuz en iddialı kısmını isteyeceğiz. Bizim bu partide koltuk sevdamız asla yoktur.Sıra bir olur yada hiç olmaz. Giremezsek bizden daha iyi arkadaşlar var hepsi baş tacıdır. Diğer aday kardeşlerimizin hepsine başarılar diliyorum.

Çok büyük bir deprem oldu. Arzu ederdim ki muhalefet vekilleri başkanımız Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etsin. Zorluoğlu başkanımız inanılmaz mücadele etti. Bu yaralar kesinlikle sarılacak. Devlet millet el ele verdiği sürece Türk Milletinin önünde hiç bir engel olmaz. Depremle ilgili siyaset olmaz.

Biz ülkenin olduğu gibi Trabzon'unda yerli ve milli evladıyız. Makamlar gelip ve geçicidir. Aday Adalığımızı açıkladık ama aday olamayabiliriz. Allah nasip etmemişse yapacak bir şey yok. Biz her zaman partimizin yanındayız. Bizim mücadelemiz hak bir mücadeledir. Ülkemizdeki yatırımları saysak bitiremeyiz."

BERAT ALBAYRAK TRABZON'DAN ADAY OLACAK MI?

Sayın Berat Albayrak Trabzonlu olması bir taraf, Türkiye'nin böyle insana ihtiyacı var. Dünyadaki faiz lobilerinin en çok uğraştığı bakanlar maliye bakanlarıdır. Berat Albayrak inanılmaz mücadele etti. Berat Bakanımız Trabzon'dan aday gösterilirse inanılmaz mutlu olurum. Onunla çalışmaktan gurur duyarım.

5 MİLLETVEKİLİ RAHAT ALIRIZ

Of’ta yüzde 86'ya kadar oy almıştık. Trabzon'da hedef 6-0'dır. Biz kendimizi iyi anlatırsak Trabzon'da 5 milletvekilini rahat alırız.