Haberlobi / Yorum - Haber

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Değirmendere’de otogarın bulunduğu 23 dönüm otogarın satılmasını doğru bulduğunu belirtti. Hatta dediki; “Belediyenin kaynağa ihtiyacı var. Bu arazi çok değerli bir arazidir. Birilerinin dediği gibide yok hastaneye yok AVM’ye söz verildiği iddiaları doğru değildir. Bu arazi ihaleye çıkılarak satılacaktır.

Kimsenin aklında bir şüphe olmasın. İhale herkese açık şeffaf bir şekilde yapılacaktır. Canlı yayında yapılacaktır. En fazla parayı veren de alacaktır.” AK Parti’nin görüşü bu.. Şimdi sizi Trabzon’da aynı AK Parti’nin Yomra’da aldığı karara götürmek istiyoruz. Yomra’da ihtiyaç nedeniyle meclise belediyenin taşınmazlarının satışı getirildi. 4 dairenin satışının onaylanması için Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık meclisten onay istedi.

Aynı AK Parti bu defa satışa onay vermedi! AK Partili meclis üyeleri onay vermediğinde satış alamayan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Geçmişten kalan borçları eritip hizmet için ödenek yaratmaya çalışıyorum lakin engelliyorsunuz! “ diyerek AK Partili meclis üyelerine sitem etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu AK Partili. Yomra’nın belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise İYİ Partili AK Parti büyükşehirde başka bir görüntü sergiledi, Yomra’da farklı.

Siyasi kulislerde, "AK Parti Trabzon Büyükşehir'de farklı, Yomra'da ise farklı.." denilerek tartışmalar yaşanıyor.