Moderatörlüğünü yaptığı programda İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve İBB Meclisi Trafik ve Araştırma Komisyonu üyesi Gencay Özcan'ı konuk eden gazeteci Fatih Altaylı, taksi bulamadığını ifade ederek, "Aylardır taksiye binemiyorum. Yemin ediyorum taksicinin bana bir zavallı  ezikmişim gibi bakmasından bir gün elime bir odun alıp bir taksicinin camını kırmak istiyorum. Gerçekten zor tutuyorum kendimi. O kadar sinirleniyorum. Taksici bana b.ka bakar gibi bakıyor" dedi.

Habertürk ekranlarında canlı yayınlanan "Teke Tek" programında İstanbul'daki taksi krizi masaya yatırıldı. Fatih Altaylı'nın moderatörlüğünü yaptığı programa İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve İBB Meclisi Trafik ve Araştırma Komisyonu üyesi Gencay Özcan katıldı. Özkan ile Aksu'nun tartışması sırasında, kendisinin de taksi bulamadığını ifade eden Fatih Altaylı duygularını şu sözlerle aktardı:

"Bir taksinin camını kırmak istiyorum"

"Aylardır taksiye binemiyorum. Yemin ediyorum taksicinin bana bir zavallı ezikmişim gibi bakmasından bir gün elime bir odun alıp bir taksicinin camını kırmak istiyorum. Gerçekten zor tutuyorum kendimi. O kadar sinirleniyorum. Taksici bana b.ka bakar gibi bakıyor."