Haberlobi - Haber Servisi // DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek, partisinin geçtiğimiz günlerde düzenlenen mitingine katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

DEVA Partisi beşinci mitingini geçtiğimiz günlerde Trabzon'da gerçekleştirdi.

Mitinge olan yoğun ilgiden memnuniyetini belirten DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek şu ifadeleri kullandı:

"Bildiğiniz gibi DEVA Partisi mitinglerine bölge bölge devam ediyor. Yeni yapılan program ile iki yeni mitingin yapılacağı bizlere söylenmişti. Bu kararın alındığı günden biz bu işi nasıl yapabilirizi il ve ilçe yönetimlerimiz ile masaya yatırdık. Onlardan aldığımız fikirler ile Ankara'ya il başkanları toplantısına katıldım. Genel başkanımız Gaziantep mitinginin ardından Trabzon'da böyle bir miting yapabilirmiyizi dile getirmişti. Bizde bunu görev addederek o günden beri bir hazırlığın içindeydik ve genel merkezimizin takdiri ile de bu görevi üstlendik."

deva-partisi-mitingi

'İl sınırları içerisinde gidilmedik yer bırakmadık'
İl ve ilçe yöneticileri ile yaptıkları ziyaret programlarına değinen Çiçek şunları söyledi:

"İlgili başkanlarımızdan oluşan saha faaliyet ekibi çok güzel bir programlama yaparak 10 günlük süreçte ciddi bir ziyaret programı hazırladı. Sadece ilçe esnafına değil mahalle ve köylerine kadar tüm vatandaşlarımıza dokunmaya çalıştık. Bunun haricinden şehrin dört bir yanını araçlarımız defalarca gezdi. Kalabalık yerlerdeki reklam alanlarını da bu süreç içinde donattık. Dokunmadığımız tek bir ilçe ve vatandaşımızın kalmadığını düşünüyorum. Yaptığımız bu çalışmaları gün gün sosyal medya hesaplarımızdan duyururken aynı zamanda basın mensuplarımızda ulaştırdık. Bu yoğun program sayesinde Trabzon’da mitingimizi duymayan vatandaşımız kalmadı."

20970700-821b-43ff-9920-7f4fb5679e34

'Yoğun ilgi bizi daha da cesaretlendirdi'
Kubilay Çiçek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Alana geldiğimizde gördüğümüz ilgi beni ziyadesi ile mutlu etti. Özellikle bizleri kırmayıp Trabzon’un çeşitli ilçelerinden gelip alanı dolduran tüm vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte bizi sonuna kadar destekleyen haberleri ile vatandaşımızın hem sorunlarını dile getiren hem de mitingimizin duyurulmasında önemli bir rol alan basın mensubu arkadaşlarımıza da emeklerinden dolayı şükranlarımı sunmak istiyorum. Sizlerden aldığımız bu destek ile genel başkanımız Ali Babacan ve partimiz adına tüm Türkiye’ye güçlü bir mesaj verdiğimizi düşünüyorum. Bu güç ile daha da iyilerini yapmaya talip olduğumuzu belirtmek istiyorum"