İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçeye göre Ankara’da yaşayan Tuğay D., sosyal medyadan Bilic’e mesajlar göndermeye başladı.

Danla Bilic dilekçesinde Tuğay D.’nin hayal dünyasında bir aşk yaşadığını ve aile olduklarını belirterek sürekli kendisini rahatsız ettiğini iddia etti.Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Danla Bilic’i haklı bulan mahkeme, Tuğay D. hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verdi.

REYNMEN İTİRAFI 

Öte yandan; Danla Bilic ve Reynmen’in beraber olduğu iddiası geçtiğimiz aylarda gündemde yer almıştı. Bir süre Miami'de tatil yapan Danla Bilic’in paylaştığı pozun benzerini Reynmen’in de paylaşması akıllarda soru işaretleri oluşturmuştu.

Reynmen ile fotoğraf çektiren bir hayranının Danla Bilic'i etiketlemesi iddiaları güçlendirmişti. Ala Tokel’in Youtube kanalına konuk olan Bilic’e “Reynmen ile acemice aynı yerlerden story attınız. Bir de sen onun gözlüğünü taktın. Bu olaya bir açıklık getirir misin?” diye sordu ve Miami tatilinden Reynmen'in çektiği bir pozu yayınladı.