Haberlobi - Haber Servisi // CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, bir dönem AK Parti adayı olan Tamer Erdoğan'ın Trabzon'a Turizm İl Müdürü olarak atanmasını eleştirdi.

Tamer Erdoğan'ın sosyal medyada Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yakışıksız ifadeler kullandığını öne süren Soyman, sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı:

"Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle “Turizm kenti” dediğimiz, yıllardır bırakın üzerine bir değer koymayı var olan değerlerimizi koruyamadığımız bir Trabzon’u üzüntüyle karşılıyoruz. Ciddiyetsiz bir şekilde yönetilen Trabzon’un ekonomisini neredeyse şehrimizi ziyarete gelen turistlere muhtaç hale getirenler, turizm sektörünü kurtuluş reçetesi olarak önümüze koymalarına rağmen 2 yılı aşkın süre içinde Turizm İl Müdürlüğü koltuğunu sahipsiz bıraktılar."

"Trabzon'un valisi de Düzce'den AK Parti aday adayıydı"
Sürekli gündemde tuttuğumuz ve bu eksikliğin giderilmesi için Trabzon’u tanıyan, sorunlara hakim birinin atanmasını beklerken, 2015 ve 2018 yıllarındaki genel seçimleri için AKP’den milletvekili aday adayı olan bir ismi atadılar. Şaşırmadık! Çünkü yarattıkları sistem içerisinde şaşkınlık veren bir durum değil. Keza şehrimizin Valisi de yine aynı dönemde Düzce’den AKP Milletvekili aday adayıydı.

"Sosyal medya paylaşımlarını göz ardı edemeyiz"
Partilerinin yönetim kadrolarına atama yapar gibi devletin hassas kurumları dahil her kademesinde bu zihniyetteki atamalar liyakati ortadan kaldırmaktadır. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan müdür Tamer Erdoğan’ın AKP’den milletvekili adaylığı sürecinde sosyal medya paylaşımlarını göz ardı edemeyiz.

292179102_10160245333033234_8062318533305874505_n

293288528_10160245333623234_1260654165029117499_n

"Hafızamızdan silinmeyecektir"
Partimize ve Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na yakışıksız ifadeleri işte bu liyakatsizliğin ve ayrımcılığın göstergesi olarak hafızamızdan silinmeyecektir. Atandıktan sonra Vali beyi ve ardından AKP il başkanını ziyaret eden Tamer Erdoğan’ın partimizi ve diğer siyasi partileri ziyaret edip etmeyeceğini bilmiyoruz ancak eşit yaklaşımın sağlanması gerekliliğini hatırlatmaktan vazgeçmeyeceğiz.

"Turizmle ilgili atılan her adımı titizlikle takip ediyoruz"
Şehrimiz için hayati önem taşıyan ve ciddi eksiklikleri olan turizm sektörüne sadece bir partinin penceresinden bakmak Trabzon’u bulunduğu noktadan daha da gerilere sürükleyeceği konusunda uyarıyoruz. Şunun net olarak bilinmesini istiyoruz; turizmle ilgili atılan her adımı titizlikle takip ediyoruz, bundan sonra da büyük bir hassasiyetle takip etmeye devam edeceğiz.