CHP  Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu istifa ettiğini açıkladı. Önümüzdeki genel seçimler için istifa edeceğini açıklayan Hacısalihoğlu Sonnokta Gazetesi'ne konuştu.

Esra Nur Pehlivan'ın haberine göre: CHP Trabzon il başkanı Hacısalihoğlu bugün görevinden istifa edecek. 

Partimin neferiyim

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, bugün görevinden istifa edeceğini açıkladı. Milletvekili aday adayı olması beklenen Hacısalihoğlu şunları söyledi: “Yeni bir yol ve değişim için İl Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim.”

Tüm gayretiyle

“CHP hepimizin partisidir ve İl Başkanlığı gibi önemli bir görevi yapmış olmanın gururunu yaşıyorum. Bugüne kadar partim için nasıl çalışmışsam bundan sonra da aynı şekilde çalışacağım. CHP’nin iktidara gelmesi için tüm gayretimle verilecek her görevi yapacağımın bilinmesini isterim.”

CHP Trabzon'a en büyük aday

CHP’de, milletvekilliği için aday adayı olacak isimlerin en son bugün itibarı ile istifa etmesi gerektiği bildirilmişti. Hacısalihoğlu’nun istifası ile boşalacak olan İl Başkanlığı görevini vekaleten CHP Trabzon İl Sekreteri Nurcan Aşçı Demiröz’ün sürdürmesi bekleniyor.