İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli Ortahisar İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve Trabzonlu Bakanlara gönderme yaptı. 

Azmi Kuvvetli, Koray Aydın üzerinden şöyle eleştirdi: “4 Trabzonlu bakan bir Koray Aydın etmedi!” dedi.

ALLAH’TAN KORKUN 

Azmi Kuvvetli şunları söyledi: 

“Hafta içinde yerel gazetede ak parti milletvekili salih cora güney çevre yolunun ihalesinin yapılacağını söyledi eğer ihalesini yapamazsak aday olmayacağını söyledi.

20 yıl sonra ihale yapacaklarmış 20 yol size yetki verdi millet… Allahtan korkun. Trabzon büyükşehir ama kadük kaldı. Güney Çevre Yolu projesi var. Ama kaldı. Demiryolu hattı projeye ihtiyacı var. Yatırım adasına ihtiyacı var. Hafif raylı sisteme ihtiyacı var. 20 yılda birşey yapamadılar sadece projeleri seçimden önce vaat olarak verdiler ama öyle kaldı. Koalisyon hükümeti 1999’da kuruldu şu anda siyasi işler başkanımız bakan oldu. Sahil geçiş yolunu yaptı. 3,5 sene içinde. Tanjant yolu meydan Değirmendere yolu arasındaki yeri hızlıca açtı. O zaman Büyükşehir değildi. Köydes, beldese yardımları yaparak köyleri ulaşıma sağladı 4 ak parti bakanı bir Koray Aydın kadar yapamadı!”

HİÇ BİR ŞEY YOKTU 

Biz il başkanı olduğumuzda hiçbir şey partide yoktu. Kimse yoktu. Şimdi salonunuz dolu. Yakamızdaki rozetlerden istediler. Genel merkezde de yoktu. Ama biz bugünleri şimdi gördük. Salonumuz doldu. İktidara yürüyoruz. Bugün burada Ortahisar Kongresi yapıyoruz. Hayırlı olsun. İki kardeşimiz demokratik ortada yarıştılar. Kongrenin kazananı olacak kaybedeni olmayacak. Bu seçim çok önemlidir. Kimin seçileceğinden çok kimin gideceği önemlidir. Kader gayrete aşıktır. Bende bu gayreti hep birlikte göstereceğimize inanıyorum.