Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup oldu.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Avcı'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde;

Biz bugün itibariyle çözüm noktalarını çalışmıştık. İlk yarıda 2-0, 3-0’a getirebilirdik. Oyun istediğimiz gibiydi. Bence yediğimiz ilk gol taçtı. Ama devamında 4 kişinin arasından o golü yemememiz lazımdı. 2-1’den sonra oyun disiplininden kopmamamız gerekiyordu.

Bugün oyuna sadık kalıp devam etmemiz gerekiyor. 3 maç kaybettik. Geçiş dönemi. Bu dönemler sancılı olabiliyor. Bu haftaya kadar puan ortalaması yüksek geldi.

8 tane 11 oyuncusunun bizde olmaması bu dönemin iniş-çıkışlı olacağını gösteriyordu ve bunu yaşıyoruz. Devre arasında maç 3-1 olacak desen gülersin ama bu oyun böyle.

Üzüntülüyüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Böyle süreçleri tüm takımlar yaşadı. Destek ve organizasyonla ayağa kalkabilecek. Bu durumu oluşturmak için taraftarlarımızın desteğine son derece ihtiyacımız var. Taraftarlardan özür diliyoruz. Rakibi tebrik ediyoruz.

Bugün senin hücum hattının hemen hemen kimse yok. Fernandez’i mecburen değiştirdik. Bu şartlarda burayı daha iyi geçebilirdik ama bu dalgalanmalar olacaktı.

Trabzonspor büyük bir camiadır. Gelen oyuncuları beklemeye ihtiyacımız var. Taraftarlardan özür diliyoruz.

Sezon başından beri 14 oyuncu yok. Türk futbol tarihi ve Trabzonspor tarihinde bunlar var.