Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak'ın başrollerde oynadığı Erşan Kuneri dizisi sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

"Gibi esintisi var"
Usta oyuncu Zafer Algöz, sosyal medyada yapılan bir yoruma verdiği yanıtla dikkat çekti. "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi." yorumuna yanıt veren Zafer Algöz şaşırttı.

"2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek"
Algöz'ün "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

tu_9820

Gibi'nin İlkan'ı cevap verdi
Exxen'de yayınlanan fenomen dizi Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç ise bu sözlerin ardından sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kılınç, paylaşımında "Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor." ifadelerini kullandı.

g_1359

Aleyna da sessiz kalmadı
Şarkıcı Aleyna Tilki de Gibi ve Erşan Kuneri hakkındaki düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı. Tilki "Zafer abime sonsuz saygı hürmet. Onların devasa emekleri var ama Feyyaz Yigit’in çok easy bir kafayla çektiği diziyle, hepimizi çooook güldürmesinin de hakkını yemeyelim. Ki mizah, prodüksiyon arttıkça artan bir şey değil" ifadelerini kullandı.

rfd_2943

Algöz'ün Gibi dizisi hakkında yazdıklarına sosyetenin ünlü ismi Hacı Sabancı da cevap verdi. Sabacı, usta oyuncuya diyet tavsiyesinde bulundu:

"Siz diyete başlasanız sanki daha iyi olacak."