Fransız kaynak L'équipe’in aktardığı bilgilere göre Giresunspor oyuncusu Younousse Sankhare, can güvenliğinden endişe ettiğini söyledi ve internet erişiminin kısıtlanması da dahil olan bir dizi açıklamada bulundu.

CAN GÜVENLİĞİM YOK
Yaklaşık 6 ay önce Giresunspor’a katılan Senegalli oyuncu Younousse Sankhare takımı hakkındaki ifadeleri ile gündem oldu. L'équipe’in aktardığı bilgilere göre güvenliği konusunda endişeli olan Senegalli oyuncu şunları söyledi: "Can güvenliğimden gerçekten endişe ediyorum. Şu an telefonumu şarj etmek için bile arabamdayım çünkü kaldığım yerdeki elektrik ve internet bağlantısı kesildi."

ELEKTRİK VE İNTERNETİMİ KESTİLER
Takımda yaşadığı diğer sorunlardan söz eden Sankhare şu ifadeleri kullandı: "Bir maç oynadıktan sonra Hakan Keleş bana bir daha forma şansı vermedi. Hatta bir zaman sonra bana saçma sapan cezalar vermeye başladılar. Sessiz kaldım. En sonunda ise maaşımda indirime gitmemi istediler. Başkan bana ‘’Taraftarı zor tutuyorum. Eğer başına bir şey gelirse bu benim sorunum değil’’ diyerek beni tehdit etti. Elektrik ve internet erişimim zaten yok. Bunların yanında Başkan Hakan Karaahmet beni evime taraftarları göndermekle tehdit ederdi."

KADRO DIŞI KALMIŞTI
Bu sezon Giresunspor için biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 9 maçta forma giyen Senegalli futbolcu Younousse Sankhare takımına herhangi bir gol veya asist katkısı sağlayamamıştı. Sankhare güncel olarak kadro dışı. Senegalli oyuncunun yanı sıra kadro dışı olan diğer oyuncular ise Emre Taşdemir ve Joe Champness.