GELECEĞİN FUTBOLCULARI TRABZON’DA

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Büyükaydın, Konaklar Mahallesi’nde bulunan Uzunlar Halı Saha’da futbol antrenmanı yapan çocuklarla buluştu. 

Büyükaydın, “Çocuklarımızın sosyal gelişimi için bilimi ışık gören, fedakarca çalışan tüm kulüplerimize, antrenörlerimize desteğimizi sürdüreceğiz. Çocuklar bizim, gelecek bizim. Trabzon yüzyılı projesi kapsamında kıymetli çocuklarımızı ileriye taşıyacak yeni projeleri hayata sokmak için yenilikçi zihniyetten uzaklaşmayacağız” şeklinde konuştu. 

BÜYÜKAYDIN BEŞİRLİ MAHALLESİ MUHTARI VE VATANDAŞLARI İLE BİR ARADA 

Beşirli Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, “Beşirli Mahallesi yapılan yatırımlar ile Trabzon’un en gözde mahallelerinden birisi. Sakinliği ve gelişime açık yapısıyla ve aynı zamda ekonomik dinamikleri ile yatırımcıların iş yapmak için uğrak noktası olan bir yer. 

Esnafımızla buluşmaya devam ediyoruz. Emektar kardeşlerimizin desteklerini bekliyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda hazırladığımız altyapının üzerine inşa edeceğimiz güçlü projeler ile bu şehri yüz yıl ileri taşımayı hedefliyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.