Cemal Ersen | Milliyet |  23.12.2020
 
 
Hugo; Bir stoperden fazlası!
 
Trabzonspor’un bu maçı kazanmasının adı mucizedir. Bir kez daha tescil edildi ki, futbolun adaleti filan yok. Öncelikle Sörloth gibi bir gol ustası yok. Oyun onun üzerine kuruluyordu.Abdullah hoca sezon başında Trabzonspor’un başında olsa, eminim yeni transferlerin yarısına onay vermezdi.Bu sezon Karadeniz ekibi için sabır ve hoşgörü sezonu olacak. Zirve hayal edilebilir mi? Ütopik bir hedef gibi dursa da, neden olmasın ki?..

 

Yazının tamamını okumak için  tıklayınız >>

 

Olcay Çakır | Fanatik |  23.12.2020
 
 
Avcı büyük iş başardı
 
Bordo-Mavililer, topu rakibe bırakmasına rağmen psikolojik anlamda oyundan hiç düşmedi.Dün akşam Hatayspor ’un özellikle oyunun başlarında uyguladığı ön alan baskısı Rizespor maçının benzeri bir oyun başıydı Trabzonspor adına. Vitor Hugo ’nun, ‘İyi ki’ ile başlayan bir çok övgüyü hak ettiği, tam bir ideal transfer.Bakıldığında Abdullah hoca kısa zamanda büyük işler yapmanın rahatlığı ile yoluna güçlenerek ve inandırarak devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
İskender Günen | Sabah |  23.12.2020
 
 
Üç oyuncuyla gelen 3 puan!
 
Oyunun 73 dakikasında Trabzonsporlulara 'Beraberliğe razı mısınız?' diye sorsak, sanırım verecekleri yanıt 'Evet' olurdu. 3 oyuncu ile gelen, 3 puan olarak değerlendiririz. Kaleci Uğurcan, Edgar ve Vitor Hugo...Oyunda üstünlüğü olan taraf Hatayspor'du... Orta alan ve hücumda etkili oyuncuları var. Özellikle Trabzonspor'un sol kenarından getirdikleri ataklarla pozisyonlar buldular.
 
 
 
 
 
Aksal Yavuz | Milliyet |  23.12.2020
 
 
Teknik adamlar ve Hugo'lll...
 
Evinde hiç yenilmeyen A. Hatayspor’a diş geçirmek kolay iş değil. Bordo-beyazlı takım top tekniği yüksek, atletik oyunculara sahip. Geniş alan bulduklarında etkili oynuyorlar, hızlı adamlarının koşu koridorlarına top atıldığında neye uğradığınızı, nereye koşacağınızı şaşırırsınız!Teknik adam farkı da diyebiliriz!Baker ve Parmak, biraz etkili olabilseydiler, hatta Djaniny de. Kısıtlı kadro ile ancak bu kadar…Edgar, Serkan ve Hugo’ya parantez açmadan olmaz.

 

Yazının tamamını okumak için  tıklayınız >>

 

 

YAZILARIN NEDEN TAMAMINI PAYLAŞAMIYORUZ?
 
Websitelerimizde, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 36. Maddesi uyarınca, sadece yazıların sahibi olan köşe yazarlarının ad soyad bilgileri, yazı sahibi gazete bilgisi, yazı tarihi ve yazıların gazetelerdeki orjinal kaynak linkleri paylaşılmakta olup, yazılara tıklandığında da gazetelerin orjinal url'lerine ziyaretçilerimiz yönlendirilmektedir. Yazıların içerikleri sitemizde paylaşılmamaktadır.