Haberlobi/Haber Servisi

Ali Karacabay, kızı Muteber’in kaçırıldığını düşünerek Esra Erol’da programına başvurmuştu. Esra Erol ve ekibi Ali Bey’in kızı Muteber’i bularak baba-kızı canlı yayında kavuşturdu. Kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Ali Karacabay, “Muteber'e bunları yaşatanlara hesabını soracağım” dedi.

Canlı yayında bir araya gelen baba-kız gözyaşlarına boğuldu. Ali Bey, "Muteber'e bunları yaşatanlara hesabını soracağım" dedi.

Dini nikahlı eşini terk ederek internette tanıştığı Arif isimli şahısla kaçan Muteber ise, "Arif'i çok seviyorum, evlenmek istiyorum. O da beni çok seviyor, gözümün içine bakıyor" şeklinde konuştu.

Kaçırılmadığının altını çizen Muteber, Arif'i babasıyla tanıştırmak için Ali Bey'in sakinleşmesini beklediklerini belirtti.

Babasının bir akrabasıyla 16 yaşında dini nikahla evlendiğini anlatan Muteber, şunları söyledi: "Kayınbabam 'Sana 300 lira vereyim, nikah isteme, sen nikahsız yaşa, malımı seninle paylaşamam' dedi. Ben eşimin ailesinden şiddet gördüm. İstemeden bir çocuğumuz oldu, planlı değildi"

'ÇOÇUĞUMU BANA GÖSTERMİYORLAR'

Eşinin ailesinin çocuğunu kendisine göstermediğini belirten Muteber, "Çocuğumu vermiyorlar. Üç yıl boyunca şiddet gördüm bu nedenle sürekli ağlıyordum. Doktora gittim psikolojik destek aldım. Kayınvalidem de sen hastasın diye çocuğumu bana vermiyordu"