Survivor 2022'de bu sezon ilk kez uygulanacak yeni kurallar, Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Konseyde yapılan açıklamaya göre, bu sezonda eleme adayları sürgün kampı adı verilen yere gidecek.

Acun Ilıcalı, "Sürgün kampını başlatıyorum. Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak. Bu akşam bir yarışmacıyı Sürgün Kampı'na yollayacaksınız. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek." dedi.

Acun Ilıcalı ayrıca, "Diğer kalanlar o adada günleri boş bir şekilde geçirdikten sonra geri dönecekler. Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak. Dört yarışmacı beraber kalacak. Ödülden de faydalanmayacaklar, günlük erzaklarını tüketebilecek. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok." ifadelerini kullandı.

survivor-all-star-2022

"Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim." diyen Ilıcalı, "Orada saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun." şeklinde konuştu.