627 FORMA DAĞITILDI

627 forma bugün Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Fatih Çocuk Evleri Sitesi’nde  düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Törende formaların çocuklara dağıtan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuşma yaptılar.

1

ANLAMLI PROJE 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Bugün burada çocuk evlerimizde kalan yavrularımıza Trabzonspor Yöneticisi Ertuğrul beyin sponsorluğunda Trabzonsporumuzun formasını hediye ettik. Toplamda 627 çocuğumuza kendi bedenlerine göre formalarını Ortahisar Belediye Başkanımızla birlikte takdim ettik. 
Tabiki bu vesileyle sizler aracılığıyla anlamlı bir projenin altına imza attığı için Ertuğrul beye teşekkür etmek istiyorum” dedi. 

IMG_6073

CENTİLMENLİK RUHU 

“Trabzon deyince her şey Trabzonspor’dur” diyen  Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, şunları kaydetti; “Bu anlamda da yavrularımıza hem sporu sevdirmek hem daha bilinçli şekilde sporla tanıştırma anlamında böyle anlamlı bir jest yaptı. Bizde bugün o jestinin karşılığı Ortahisar Belediye Başkanımızla birlikte beraber olarak hediyeleri yavrularımıza takdimini yaptık. Ben tekrar teşekkür ediyorum. Bu vesileyle malumunuz hafta sonu Trabzonspor Fenerbahçe arasında güzel bir müsabaka olacak. Bu müsabakanın da centilmenlik ruhu içerisinde sporun gerektirdiği güzelliklerin paylaşılacağı güzel bir atmosferde geçmesini temenni ediyorum.”

IMG_8666

RENGİMİZ ÇOCUKLARIMIZA ÇOK YAKIŞTI

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de, “Sayın Valim programın anlamını ifade ettiler. Hakketten çok anlamlı bir program. Sosyal sorumluluk sahibi olmak çok önemli. Ertuğrul Doğan bunun çok güzel bir örneğini yaptı. Sağolsun sayın Valim de bizi kırmadı geldi teşekkür ediyorum Çocuklarımızla beraber olduğumuz bir program oldu. Güzel rengimizde çocuklarımıza çok yakıştı. Çocuklarımız modern şartlarda devletimizin himayesinde gördüğünüz gibi.. Sayın valimizde hassasiyetle bu tür programları takip ediyor. Ertuğrul bey 627 formasıyla beraber çok güzel bir jesti ortaya koyuyor. Bende kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Fener maçını inşallah alacağız. Önümüzdeki hafta Muş’ta, Mardin’de Batman’da ardından da Diyarbakır’da olacağız. Formalarımızla birlikte..” şeklinde konuştu.