Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral ve Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Erdal Saral, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Of Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2003 yılında kurulduk. O tarihten bu yana yönetim kurulu başkanı olarak sağ olsunlar beni görevlendirdiler. Bu seçim döneminde de başka bir aday olmadığı için rahat, huzurlu, güvenli bir ortamda seçimi gerçekleştirdik. Yeniden yönetim kurulu başkanlığı görevini bize tevdi ettiler. Biz de görevimizi başarıyla yürütmek için her türlü çabayı sarf edeceğiz.

Rifat Başkanın bizde çok ayrı yeri var. Çok sevdiğimiz, çok saygı duyduğumuz, tüm odalar için tüm üyeler için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam ediyor. Kendisi bizim için bambaşka kişilik. Bizim için Rifat Başkan var. Başka hiç kimse yoktur. Sonsuz destekle arkasındayız. Her türlü Rifat Başkanın emrindeyiz”