Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyareti sırasında gerçekleştirdiği Gençlik Buluşması'nda ilginç anlar yaşanmıştı.

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümü öğrencisi Ceren Ece Öksüz, Erdoğan'a 'Kesişme: İyi varsın Eren' filmini beğenip beğenmediğini sordu. Cumhurbaşkanı, filmden övgüyle bahsederken Ceren'e dönüp "Sen filmi izledin mi?' diye sordu. Genç kız ise, filmin müziği 'Heyamo'yu kendisini seslendirdiğini söyleyince herkes şaşırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı olarak 'Heyamo'yu söyleyen Ceren Ece Öksüz hem o anları hem de hedeflerinden bahsetti.

"Cumhurbaşkanımıza ağıtı canlı seslendirmek benim için gurur ve onurdur. Rabb’imin izniyle halkımızın kabul ettiği bir sanatçı olmak istiyorum" diyen Ceren Ece, "Cumhurbaşkanımızla güzel bir ortamda bulunduk. Gençlerle böyle bir buluşma sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Sohbet esnasında kendisine Eren Bülbül'ün filmini izlerken neler hissettiğini sordum. Filmi yapanların çok güzel bir iş çıkardığını söyledi. Bana 'filmi izledin mi?' dedi. 'Ağıtı ben seslendirdim' dedim. Şaşırarak 'gerçekten mi, ciddi misin?' diye sordu. 'Göster bakalım sen misin?' diye sorunca ben de canlı okudum. Beni dinledikten sonra çok duygulandı. Çok beğendiğini söyleyerek tebrik etti. 'O sesi ben çok beğenmiştim, o sese ödül vermek lazım' dedi. Cumhurbaşkanımızın bu sözleri için teşekkür ediyorum. Böyle bir sinema filminde yer almak beni çok gururlandırdı. Cumhurbaşkanımıza canlı ağıtı seslendirmek benim için gurur ve onurdur. Rabb’imin izniyle halkımızın kabul ettiği bir sanatçı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

ceren ece öksüz cumhurbaşkanı erdoğan