Trabzonspor’da Ankaragücü karşılaşmasında 2 gol atarak takımın galibiyetinde kilit rol oynayan Umut Bozok düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Nenad Bjelica'yı ve takımın son durumunu değerlendiren 26 yaşındaki golcü futbolcu Fenerbahçe maçıyla ilgili de konuştu.

Tecrübeli futbolcunun açıklamaları şu şekilde:

"Bu sene fazla şans bulamadım ama pes etmek yok. Benim için çok zor oldu ama çalışmaya devam edeceğim. Büyük takıma geldim, hedefler değişti. Her sene yeni şeyler öğrenmeye başlıyorum ama geçen seneyle aynı Umut Bozok olduğunu söyleyebilirim, hiçbir şey değişmedi."

'SENEYE DAHA İYİ OLMAMIZ LAZIM'

"Şampiyon olduktan sonra böyle düşüşleri birçok takım yaşayabiliyor. Fiziksel olarak da zor bir sezondu. Ligin yanı sıra Türkiye Kupası ve Avrupa'da maçlar oynadık. Trabzonspor büyük bir camia. Seneye daha iyi olmamız lazım. Bunu herkes biliyor."

"Yeni bir forvet transferi hiç sorun değil. Ben Trabzonspor'da rekabete hazırım. Fransa'da bana 'çift forvet' etiketi koydular maalesef. Benim için sistem hiç fark etmez."

'BU SENE MAALESEF OLMADI'

"Buraya gelirken tabii ki takım olarak bir kere daha şampiyonluk yaşamak istedim. Ben aslında kariyerimde hiç şampiyonluk yaşamadım. Bu duyguyu yaşamadık istedim. Bu sene maalesef olamadı."

BJELICA SÖZLERİ

"Bjelica, çok kaliteli bir hoca. Farklı bir mentalite ile geldi. Sert bir hoca, herkese çok güveniyor. Takımı çok iyi tanıyor. Biz de iyi çalışıyoruz, antrenmanlar yoğun geçiyor."

F.BAHÇE YORUMU

"Fenerbahçe maçı çok zor olacak, ligdeki en iyi takımlardan biri. Bu maçı Kadıköy'de kazanmamız lazım. En çok taraftarımız için, bu zor sezonda onlar için bir hediye olur inşallah."