Haberlobi - Haber Servisi // İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir canlı yayında Suriyeli sığınmacılar konusunda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında gelen soruya sinirlenerek, "Adam yerine, insan yerine bile koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur; Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir." demişti.

Bu sözlere sert tepki gösteren Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek." şeklinde cevap verdi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, bu açıklamaların ardından bugün saat 11:00'da İçişleri Bakanlığı'na yürüdü. Aracı ve koruma polisiyle bakanlık önüne giden Özdağ, içeri alınmadı.

Bakanlık önünde açıklamalarda bulunan Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"Süleyman, senden korkan senin gibi olsun. Sen kriminal bir adamsın. Görevin bittiğinde tutuklanacaksın. Sen Cumhuriyet tarihinin en kriminal adamısın. Bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen milletin önün özür dilersin, ya da bu kavga sonuna kadar devam eder. Her provokasyon girişimini ağzından içeri tıkarım senin. Süleyman Soylu'nun bir korkak olduğunu bütün Türkiye ve dünya gördü."