Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zorlu karşılaşmalar sonuçlandı.

İşte maçların detayları:

Salzburg, Zagreb'i yendi
E Grubu'nda Salzburg, Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ile karşılaştı. Avusturya ekibi Okafor'un 71. dakikadaki penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı grupta 5 puanla liderliğe yükseldi.

Grubun diğer maçında Milan, Chelsea'ye konuk oldu. İngilizler, Fofana, Aubameyang ve James'in golleri ile Milan'ı 3-0 yendi. Gruptaki ilk galibiyetini alan Chelsea puanını 4'e yükseltti.

Leipzeig ilk galibiyetini aldı
F Grubu'nda Alman devi Leipzeig, Celtic ile karşılaştı. Nkunku, Silva'nın iki golüyle Celtic'i 3-1 yenen Leipzeig, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Grubun diğer maçında Real Madrid, Shaktar Donetsk ile karşılaştı. Barnebau'daki mücadeleyi Real Madrid Rodrygo ve Vinicius Jr.'nin golleri ile 2-1 kazandı. Ukrayna ekibinin tek golü 39. dakikada Zubkov'dan geldi.

Manchester City, Kopenhag'a gol oldu yağdı
Manchester City, zayıf rakibi Kopenhag'a adeta gol oldu yağdı. Tek kale oynanılan maçı 5-0 kazanan İngilizler grupta 3'te 3 yaparken, Kopenhag 1 puanla son sırada kaldı.

Grubun diğer maçında Borissa Dortmund, Sevilla ile karşılaştı. Almanlar, rakibini 4-1 mağlup ederek gruptaki avantajını sürdürdü.

Messi'nin golü PSG'ye yetmedi
Paris Saint Germain, deplasmanda PSG ile karşılaştı. Lionel Messi'nin 22. dakikadaki golünün ardından 41. dakikada Danilo Pereira kendi kalesine gol attı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Grubun diğer maçında Juventus, Maccabi Haifa'yı konuk etti. Vahovic ve Rabiot'un iki golüyle sahadan 3-1 galip ayrılan Juventus gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Maçların sonuçları şöyle:

E Grubu
Chelsea (İngiltere)-Milan (İtalya): 3-0

Salzburg (Almanya)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan): 1-0

F Grubu
Real Madrid (İspanya)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 2-1

Leipzig (Almanya)-Celtic (İskoçya): 3-1

G Grubu
Manchester City (İngiltere)-Kopenhag (Danimarka): 5-0

Sevilla (İspanya)-Borussia Dortmund (Almanya): 1-4

H Grubu
Juventus (İtalya)-Maccabi Haifa (İsrail): 3-1

Benfica (Portekiz)-PSG (Fransa): 1-1