Vox Media, NPR ve daha fazlasından iyi bilinen başlıkları içeren podcast'ler, haber, müzik ve spor gibi temalar altında kategorize edilecek ve benzer Alanların yanında yer alacak. Twitter şu anda iOS ve Andriod uygulamalarında sınırlı bir küresel İngilizce konuşan kullanıcı grubuyla bu özelliği test ediyor, daha geniş bir sürüm ve daha fazla özellik yolda.

Bu yılın başlarında, gizli dedektif Jane Manchun Wong, Twitter'ın bir "Podcast'ler" sekmesi üzerinde çalıştığını keşfetti. Bunun yerine, Twitter, podcast'ler ve canlı ses için hepsi bir arada bir hedef olarak tüm ses içeriğini Spaces altında toplamak istiyor gibi görünüyor. Ayrıca, Alanlar sekmesi mevcut Alanlar, gelecek Alanlar için ayrı kategoriler ve podcast'leri ve Alanları benzer temalar altında gruplandıracak bir “İstasyonlar” sekmesine sahip ve bu, seçildiğinde otomatik olarak oynatılacak.

Twitter o özelliğini geri getirme kararı aldı

Bu, belirli bir podcast veya bölüm arayanlar için en içgüdüsel veya kullanıcı dostu tasarım gibi görünmüyorsa, haklısınız. Bunun yerine Twitter, özelliği Pandora tarzında bir tür küratörlü radyo deneyimi olarak çalışacak şekilde uyarlamış görünüyor. Kullanıcılar, her ses seçimini "beğenme" veya "beğenmeme" ile derecelendirebilir, bu da Twitter'ın bir istasyonu özel ilgi alanlarınıza göre daha fazla uyarlamasına olanak tanır. Bu, Spaces altında görüntülediğiniz içerikle sınırlı değil. Şirketin blogunda belirttiği gibi Twitter'da düzenli olarak Vox Media içeriğiyle etkileşime giriyorsanız, muhtemelen onların podcast'lerinin Spaces sekmenizde göründüğünü göreceksiniz.

teknolojioku.com