Sezon başında yazdım ,hatırlayanlar bilir. Bein sports un zarar ettiği tek ülke Türkiye olduğunu ve bu konuda çok rahatsız olduklarını ve çekilmek istedikleri iletildi. Ve bir anda federasyonda bir panik havası ve yoğun görüşmeler sonucu verilen sözler sonucu bein sports un gazı alınmıştı. Bunu tahmin etmek için çok bilgili olmaya gerek yoktu, decoder satışlarının çok olup,reklam gelirlerinin yüksek olması gerekiyordu ,bunun için de 3 büyük denilen takımların son haftaya kadar şampiyonluk yarışı içinde olmasi gerekiyordu .

Hani türk filmi başladığı gibi sonunda evlenecekler bunlar belli dersin ya bizim lig de filmimiz gibi ne yazik ki...

Bir FB ağladı, bir GS ,birde onlara Sergen hoca katılınca sonuç istendiği gibi oldu ...

Eee peki evet bu bir lig ama şunu unutmayalim bir futbol ligi yani içinde futbolda olması gerekiyor ..

Ya arkadaşlar ,değişti diyoruz ,herşey değişti abilerim ,sevgili buyuklerim değişti ..

Antrenman metodları değişti.

Tedavi yöntemleri değişti .

Mental yöntemler değişti .

Daha bir çok şey değişti dünya futbolunda ..

Biz hala Yılmaz Vural in numaradan ağlamasını ,

Hikmet Karaman in kasilmaktan konusamamasini izliyoruz ve milyon dolarlık yatırımları bu adamlara teslim ediyoruz.

Ya yok mu gücü olan bir kimse çıkıp şu ise artık dur diyecek Allah aşkına ...

Şu kafayla ,şu 3 büyük denilen takımın karmasini yapsan ,başınada en tecrübeli olan sinyor terim i koysan . Gruptan felan çıkamazzzzz...

Bunu bile bile neden bir yetkili artık isyan etmiyor .

Gerçekten bilimin ve futbolun içinden gelen arkadaşlarım spor okulu işleterek fikirlerini kullanabilirken ,tek özelliği eskiden futboldan bir şekilde para yemiş lise terk bütün futbolcular ya alt yapılarda ya da a takımlar da teknik ekiplerde futbol öğretiyor sözde..

Yemekten çok iii anlayan biri ,iyi yemek yapacak anlamına gelmiyor bunu artık kafanıza sokun ve Şu akademisyenlerin ve bilim adamlarının önünü açın .

Abdullah Avcı nin elestilirilip ,Hikmet Karaman'ın Mourinho ilan edildiği bir ülkede kimse kusura bakmasın yol alamayiz.

Trabzon yerel medyasinin maymunlarıni okuyorum ve gülüyorum hemde neremle belli deil .

Ya düşünsenize ,yıllarca hem futbol oynayacaksınız ,sonra gecenizi gündüzüne katıp bir sistem oynatmaya çalışacaksınız ve hayatında futbolla alakası olmayan 150 kilo bir adam gelecek sizin orası için yetersiz olduğunuzu söyleyecek ve bunada kısmen katılanlar olacak ..

Aklım almıyor ......