Trabzon Ticaret Sanayi Odası bugün seçime gitti. 6 bini aşkın TTSO üyesinin oy kullandığı seçimlerde 79 TTSO Meclis Üyesi belirlendi.

Daha sonra meclis üyeleri kendi aralarında yeni yönetimi seçti. Yeni yönetim Kurulu ise aralarından TTSO’ya Başkan belirledi. TTSO'da heyecanlı seçim sona erdi. TTSO'nun yeni başkanı Erkut Çelebi oldu.

Erkut ÇELEBİ kimdir ?

1964 yılında Sürmene’de doğdu. İlkokulu Araklı’da okudu, sonra Trabzon’a geldi. Cumhuriyet Ortaokulundan mezun oldu. Daha sonra Trabzon Lisesinden mezun oldu ve KTÜ Makine Mühendisliği Bölümü’nü kazandı. Buradan makine mühendisi olarak mezun oldu ve Almanya’ya gitti. Almanya’da Karlsruhe Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Böylelikle yurt dışı deneyimi kazandı. 1993’te medya dünyasına girdi. O tarihte Sabah Grubu, Trabzon’da baskı tesisleri kurdu ve beni bu tesislerin başına getirdi. Aynı yıl bağımsız olarak inşaat işine de girdi. Daha sonra 1996’da, Doğan Medya Grubu’ndan teklif aldı. O tarihte Doğan Grubu da Trabzon’a baskı tesisleri kurma kararı aldı. Doğan Medya Grubu’nun tesislerini Trabzon’da kurdum. Hâlen daha bu tesislerin tek yetkili amiri pozisyonunda. Ayrıca inşaat, cam, züccaciye, madencilik ve enerji iş kollarında da faaliyet yürütüyor. Evli ve iki çocuk babası.