Öncelikle bu harika kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya geldiğim ilk andan itibaren hem hocalarımız, hem oyuncularımız, hem buradaki çalışanlar ve tabii ki taraftarlarımız tarafından çok iyi karşılandım. İnşallah ben de onların bana gösterdiği bu sevgiye, onları mutlu ederek karşılık verebilirim. 

Edin Visca'yı uzun süredir tanıyorum Türkiye'den. Harika bir insan ve harika bir oyuncu olduğunu biliyorum. Takımdaki herkes tabii ki birbirine yardımcı olacak ama bölgelerimizden dolayı Edin'le biz birbirimize daha fazla yardımcı olacağız. İnşallah onunla takımın başarısına katkı sunacağız. 

Yaz boyunca çalıştım. Fizik olarak kendimi her zaman hazır tutmaya çalıştım. Kendi fiziksel hazırlığımı %80 yada %90 olarak nitelerdimsem de burada yapacağımız çalışmalardan sonra belki %100'ümü bile aşarak takıma katkıda bulunmaya çalışacağım. Umarım sezon boyunca böyle olacak.

"NE BAŞARDIYSAM DÜNDE KALMIŞTIR"

Kendimi kısaca şöyle ifade edebilirim. Hiçbir zaman geçmişteki başarılara takılı kalmayan, her zaman daha iyisini hedefleyen birisiyimdir. Ben dünü düşünmem. Dünde ne yaptıysam, ne başardıysam o dünde kalmıştır. Artık benim için hedef yeni gündür ve yeni gelecektir. Dolayısıyla hep bunu yapmaya çalıştım. Bu sezon dahil, hedeflerime ulaştığımda, bunları hemen unutup yeni sezonun yeni hedeflerine ulaşmaya çalışırım.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLMAK ÇOK ÖZEL"

Böyle bir kulüpte olmaktan dolayı çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Önümüzde büyük hedefler var. Ben de büyük hedeflere oynayan ve her zaman en iyisini hedefleyen takımda olduğum için çok mutluyum. Önümüzdeki ilk hedef Süper Kupa. Ondan sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi var. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek bir takımda oynamak, benim için harika bir duygu. Çok özel bir duygu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Çünkü bugüne kadar kariyerimde hedeflediğim çoğu şeyi başarabildim. Premier Lig'de oynadım, Dünya Kupası'nda oynadım. Çok önemli maçlarda, çok önemli takımlarda oynadım ama Şampiyonlar Ligi, uzun zamandır hayalini kurduğum bir ortam. Benim için de takımla beraber Şampiyonlar Ligi'nde olmak çok özel bir duygu olacak. Umuyorum bunu da beraber gerçekleştireceğiz ve inşallah tekrar sene sonunda şampiyon olacağız.

"CAMİA BUNU HAK EDİYOR"

Şampiyonlar Ligi'nde neden olmamız gerektiğiyle alakalı şunu söyeleyebilirim. Ben Trabzonspor'un oyuncusu olduğum için değil Trabzonspor taraftarıyla, hocasıyla, oyuncularıyla burada olmayı hak ettiği için bunu söylüyorum. Umarım taraftarlara hak ettikleri Şampiyonlar Ligi'ni armağan edebiliriz.