Haberlobi - Spor Servisi // Türkiye'de transfer tescil dönemi bu gece saat 23:59'da sona erecek. Takımlar, kadrolarını güçlendirmek adına bütün transfer dönemi harıl harıl çalışırken; yabancı kontenjanı ve harcama limitleri kulüplerin transfer politikasını etkiledi.

Transfer döneminde son güne gelinirken, takımlar sürpriz transferler yaptılar.

Galatasaray, Famalicao'da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Gustavo Assunçao'yu kadrosuna kattı. 21 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralayan Sarı-Kırmızılılar'da başka transfer beklenmiyor.

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Giresunspor, transferin son gününde önemli bir futbolcuyu kadrosuna kattı. Krasnodar'ın 21 yaşındaki kanat oyuncusu Shapi Suleymanov'u kiralık olarak kadrosuna katan Yeşil-Beyazlılar, Avrupa'nın dikkat çekmeyi başaran bir oyuncusunu kadrosuna kattı. Gelecekte kendisinden çok şey beklenen oyuncunun performansı merak konusu oldu.

Konyaspor ise son olarak Olympiakos'da oynayan Mısırlı forvet Ahmed Hassan'ı kadrosuna kattı. Transfermarkt'e göre 4 milyon Euro değere sahip oyuncunun bonservisi henüz açıklanmadı.

Bir dikkat çeken transfer de Göztepe'den geldi. İzmir ekibi, Venezuellalı stoper oyuncusu Wilker Angel'i kadrosuna kattığını duyurdu. Göztepe ayrıca Ünal Karaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Nestor El Maestro ile doldurdu.

Transferin son gününe girilirken, Beşiktaş elindeki maaşı yüksek oyunculardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Kadrosuna Kaan Ayhan'ı katmak istediği iddia edilen Siyah-Beyazlılar'da, Adem Ljajic, ilk gönderilecekler arasında yer alıyor.

Trabzonspor'da ise sol bek konusunda çalışmalar devam ediyor. Irakli Azarovi gibi genç yabancı bir isimle sol bek transferini kapatmak isteyen Bordo-Mavililer'in sopn günde bir hamle yapması bekleniyor.

Galatasaray'da Aytaç Kara'ya teklifler geldiği konuşulurken; Fenerbahçe'nin satış yapması halinde transfer yapabileceği konuşuluyor.