Trabzonspor’un yeni transferi Kouassi, gelecek. İmza atacak. Sonra gidecek. Çünkü Fildişili oyuncu 9 Ocak’ta başlayıp, 6 Şubat’ta bitecek Afrika Kupası maçları için Kamerun’da olacak.

Fotospor'da yer alan habere göre; Kouassi’nin formasını giydiği E Grubu’nda güçlü Cezayir’in yanı sıra daha zayıf Sierra Leone ve Ekvador Ginesi yer alacak. 20 Ocak’ta bitecek ilk tur maçlarının sonuna kadar Fildişili oyuncu, en iyi ihtimalle Malatyaspor (9 Ocak), Sivasspor (16 Ocak) ve Giresunspor (6 Şubat) maçlarını kaçıracak. Eğer Fildişi finale kadar yürürse Kouassi ayrıca Galatasaray deplasmanı (23 Ocak) ve Kasımpaşa (6 Şubat) maçlarında da forma giyemeyecek. 3 takımın bir üst tura çıkacağı hesaplandığında Kouassi’nin Galatasaray maçını kaçırma ihtimali hemen hemen garanti.

ÇİN'İ REDDETTİ ÜLKESİNİ SEÇTİ

Çin Milli Takım teknik direktörü aslında Kouassi’den kendileri için oynamasını istedi. Ancak o reddetti. İlk kez 30 Mart’ta oynanan Etiyopya maçında milli takım formasını giydi. 1 de gol attığı o maçtan sonra yaptığı açıklamada, “koç (milli takım teknik direktörü Patrice Beaumelle) asker istediğini söylüyor. Ben o askerlerden birisiyim” diye konuşmuştu.

Trabzonspor'un yeni transferi Jean Evrard Kouassi yola çıktı

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Fildişi Sahilli hücum oyuncusu Jean Evrard Kouassi, Türkiye'ye gelmek üzere yola çıktı. Kouassi bu sabah uçaktan paylaşım yaptı ve 'Yola çıktım' ifadesini kullandı. Kouassi'nin gün içerisinde İstanbul'da olması bekleniyor.

asfasfasf