Önceki sezon hiçbir İstanbul takımına yenilmemiştik ! 


Flavio, A. Kadir Parmak, Ekuban ve Nwakaeme yoklardı. Trabzonspor un topu rakipten  alacak oyun planı ve düzensizliği maçın en büyük sıkıntısıydı ve BU BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUNDU!. Bu rakibin oynama rahatlığını sağlıyor ! ORTA SAHA DA KADRO ZAAFİYETİ bu maçta kendini fazlasıyla gösterdi. Ve de ÜRETKENLİK SORUNU !..Başakşehirin kadrosu eksik yakaladığı TS 'un kadrosundan hem daha kaliteli hem de daha tecrübeli idi ve bu kazanmalarını sağladı. Acilen Abdulkadir Ömür'e bir spor psikoloğ danışman bulunmalı !.


NEWTON takımın enerjisinden memnun olmadığını söylüyor, PEKİ KENDİ ENERJİSİNDEN MEMNUN MU ?.KADRO MÜHENDİSLİĞİNDE YETERLİ Mİ ? OYUNUN KENARDAN ANALİZİNDE VE OYUNU OKUMADA VE MÜDAHALELER DE TRABZONSPOR 'UN HÜVİYETİNİ TAŞIMADA YETERLİ Mİ?...


Trabzonspor da zamanla futbol adına taşlar yerine oturabilir mi ? Bunu zaman gösterecek. Ama : Şimdi görünen bir gerçek var ki ; Asıl sorun bu ! TAKIMLA ŞEHRİN DİNAMİKLERİ AYRILMAYA ve GÜVENSİZLİK ORTAMI OLUŞMAYA BAŞLADI!..YÖNETİME OLAN GÜVEN SARSILMAYA VE TEPKİLER OLUŞMAYA BAŞLADI!.. TRABZONSPOR' un ŞAMPİYON OLDUĞU DÖNEMLERDE YERLİ OYUNCULARLA EFSANELEŞMESİ , ŞİMDİ İSE NERDEYSE TAMAMEN YABANCILAŞMASI TRABZONSPORLULARIN TAKIMA OLAN BAĞLILIĞINI ve AİDİYET DUYGUSUNU SARSMAYA BAŞLADI!


ve : ÇÖZÜLMESİ GEREKEN EN ÖNEMLİ SORUN BU ! ve ACİLEN ÇÖZÜLMELİ !..EN BÜYÜK SORUMLULUK da HİÇ KONUŞMAYAN BAŞKAN ve YÖNETİME DÜŞÜYOR!


BU TAKIM BİZİM !..


Ve asla unutmayalım : MAZİDE OLDUĞU GİBİ ; " AYNİ DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR BAŞARILI OLABİLİRLER " ve buna çook ihtiyacımız var!. Çünkü; Trabzonspor SEVGİSİ KALBİMİZİN HER ZAMAN EN GÜZEL YERİNDE ve hep öyle kalacak...