Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, kendi stadyumunda görkemli bir organizasyonla kupayı havaya kaldırdı.

Horon, kolbastı gösterileri ile başlayan organizasyon, ışık şovları, kupa seremonileri ve konserlerle sona erdi.

Dünyanın birçok noktasından basın mensubu ve taraftar Trabzon'daki gösterileri canlı olarak izleyebilmek için kente akın etti. Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları yerel ve ulusal basında geniş yer buldu.

'Eze eze çıktık düze..."
Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi, tam sayfa verdiği 'Eze eze çıktık düze kupa ne çok yakıştı bize' manşetiyle okurlarının karşısına çıktı. Taka Gazetesi 'Denizde karada heryerde şampiyon' sloganını manşete taşırken, Fotomaç 'Bordo Mavi Destan', Fanatik 'Bordo-Mavi Karnaval' başlığını manşetine taşıdı.

karadeniz-de-son-nokta-eze-eze-çıktık-düze

YYN-000452

YYN-000706

fotomac-2022-05-15-pprR

fanatik-2022-05-15-xquT

yenişafak-şampiyon-trabzonspor-kupasına

Dünya basını Trabzonspor'u konuşuyor
Öte yandan kutlamalar dünya basının da da yer aldı. İspanyollar'ın ünlü Marca Gazetesi Trabzonspor'u Napoli'ye benzetirken, üç büyüklere karşı bir devrim mücadelesi verdiğinin altını çizdi. ABD menşeili New York Times ise Trabzonspor'a geniş yer ayırdığı haberinde 'Takım şampiyonluğu iki hafta önce ilan etse de onların kutlamaları bitmedi' şeklindeki haberi okuyucularına duyurdu.

marca-kupa-töreni-1000x700