Haberlobi - Spor Servisi // UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda sahasında Kızılyıldız'ı ağırlayan Trabzonspor, iyi futbolla hem galibiyeti aldı, hem de taraftarlarını sevince boğdu.

Avrupa'da dün akşam oynanılan karşılaşmalarda Fenerbahçe berabere kalırken, Başakşehir, Sivasspor ve Trabzonspor galip gelerek ülke puanına da ciddi katkı yaptı.

Bu galibiyetler gazetelerin spor sayfalarına da yansıdı...

Fanatik Gazetesi, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u taşıdığı manşette iki ayrı haber verdi. Trabzonspor için, 'Fırtına hasreti bitirdi' başlığı atan Fotomaç, Fenerbahçe için, 'İşte bu Fener bu' başlığını attı.

fanatik-16-eylül

Fotomaç Gazetesi ise, Kızılyıldız ismindeki 'yıldız' kelimesine gönderme yaparak, 'Tek yıldız Trabzon' başlığı attı. Alt başlıkta ise, 'Temsilcimiz Sırp rakibini Hamsik'in harika kafa golü ve Trezeguet'in füzesiyle 2-1 yenerek grupta ikinci sıraya yükseldi.' ifadeleri kullanıldı.

fotomaç-16-eylül

Trabzon'un yerel gazeteleri de galibiyet sevincini manşetlerine taşıdı.

Günebakış ve Son Nokta Gazetesi, 'Avrupa'da fırtına koptu' manşetini atarken; Karadeniz Gazetesi, 'Avrupa'da şeytanın bacağını kırdık' manşetini attı.

son-nokta-avrupa-da-fırtına-koptu

günebakış-fırtına

karadeniz-şetanın-bacağı

Kuzey Ekspres 'Trabzonspor hayat buldu' başlığı ile haberi okuyucularına duyururken, TAKA Gazetesi 'Mutluluk Rüzgarı' başlığını kullandı.

ekspress-hayat

taka-mutluluk