Trabzonspor'un efsane futbolcularından İskender Günen, Hüsnü Özkara, Şenol Ustaömeroğlu, Tuncay Soyak, Hasan Şengün, Ali Kemal Denizci, Necmi Perekli, Turgay Semercioğlu, Necati Özçağlayan, Güngör Şahinkaya, Serdar Bali ve Hüseyin Tok, Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor'u değerlendirdiler.

HÜSNÜ ÖZKARA: LİG BİTTİ HAVASINA GİRİLMEMELİ
Trabzonspor efsanelerinden Hüsnü Özkara, "Unutulmama ki futbolda rehavete yer yok, lig bitti havasına kimse girmemeli.. Ama şu var ki; takımda özel isimler, başlarında ise tecrübeli bir teknik adam var..." dedi.

TUNCAY SOYAK: TRABZONSPOR'UN HER YERİNDE MÜKEMMEL UYUM VAR
Trabzonspor efsanelerinden Tuncay Soyak, "Çok anlamlı, tarihi bir rekorla şampiyonluğa koşuyor ve bunun önünde pek fazla engel görmüyorum. Çünkü Trabzonspor'un her yerinde mükemmel uyum var." dedi.

trabzonspor-efsane-isimleri

İSKENDER GÜNEN BAŞARININ YOLU TAKIM OLMA BİLİNCİDİR
Trabzonspor efsanelerinden İskender Günen, "Bizim dönemimizde rakip kadro yapıları bizden güçlüydü ama biz takım olmayı başarmıştık. Zira başarının yolu takım olma bilincidir. Bugün de iyi bir takım Trabzonspor" dedi.

ALİ KEMAL DENİZCİ: İNSANLARIN BU ŞAMPİYONLUĞA İHTİYACI VAR
Trabzonspor efsanelerinden Ali Kemal Denizci, "Bizim şampiyonluğumuzun önemi çok farklıydı, biz bir hegomanyayı yıktık. Zaman geçti, insanların bu şampiyonluğa ihtiyacı var." dedi.

ali-kemal-denizci-1000x700

TURGAY SEMERCİOĞLU: BU BAŞARI GELECEK YILLARA TAŞINABİLİR
Trabzonspor efsanelerinden Turgay Semercioğlu, "Çok iyi bir ekip oldu Trabzonspor... En küçük bir sorun, büyük bir planlamayla kapatıldı hemen... Bu başarı gelecek yıllara da taşınabilir.." dedi.

SERDAR BALİ: MUTLULUK ONLARIN HAKKI
Trabzonspor efsanelerinden Serdar Bali, "Öncelikle 38 yıldır şampiyonluk görmemiş nesil adına çok mutluyum. O günü görmek için çok beklediler. Çok çile çektiler. Çok üzüldüler. Mutluluk onların hakkı.." dedi.

HÜSEYİN TOK: SPOR TARİHİNE GEÇECEK
Trabzonspor efsanelerinden Hüseyin Tok, "Açık ara rekorların kırılması gereken bir sezon sanki.. Futbol spor tarihine geçecek, bir çok ilkin başarılı olacağı bir sezon olacak. Bu takımın potansiyeli bunu gösteriyor.." dedi.

ŞENOL USTAÖMEROĞLU: UZUN YILLAR SONRA TAKIMIN ŞAMPİYONLUĞA KOŞMASI BENİ DAHA ÇOK HEYECANLANDIRIYOR
Trabzonspor efsanelerinden Şenol Ustaömeroğlu, "Son şampiyonluğu matematiksel olarak sağlayan golü attığım için uzun yıllar sonra yeniden şampiyonluğa koşması, beni daha da heyecanlandırıyor. Çok mutlu oluyorum.." dedi.

af4e79f4-fbc6-460a-b38d-0d1dd4d3e7f9

NECMİ PEREKLİ: TRABZONSPOR, ŞAMPİYONLUĞU KOLAY KOLAY BIRAKMAYACAK
Trabzonspor efsanelerinden Necmi Perekli, "Rakipleri iyice ürküten bir başka nokta da, Trabzonspor'un şampiyonluğundan öte, bu şampiyonluğu önümüzdeki yıllarda da kolay kolay bırakmayacakları.." dedi.

GÜNGÖR ŞAHİNKAYA: YILLARDIR ÇOK ACI ÇEKTİ, BU ŞEHİR
Trabzonspor efsanelerinden Güngör Şahinkaya, "Yıllardır bu anı yaşamak için çok acılar çekti bu şehir. Şimdi şampiyonlukla birlikte şehrin, taraftarın üzerindeki psikolojik yük de kalkacak. Trabzon rahatlayacak.." dedi.

HASAN ŞENGÜN: BUNU DÜŞÜNMEK BİLE BENİ MUTLU EDİYOR
Trabzonspor efsanelerinden Hasan Şengün, "38 yıl önceki şampiyonlukta vardım. Bugün aynı heyecanı yürekten yaşıyorum ve o kutlamalarda olmak istiyorum. Bunu düşünmek bile beni mutlu ediyor. Duygulandırıyor" dedi.