Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden Trabzonspor'da Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan alınan Anthony Nwakaeme'nin sahalardan bir ay uzak kalması şok etkisi yarattı.
Kasığında ikinci dereceden yırtık tespit edilen yıldız oyuncu ilk devreyi kapatırken, teknik ekipte kadro içinden sahaya sürülecek alternatif isimlere yöneldi.
İlk devrenin sonuna kadar Hatayspor, Altay ve Medipol Başakşehir maçlarına çıkacak olan Trabzonspor'da Nwakaeme'nin yokluğunda Djaniny'nin oynaması bekleniyor.
Hucümun her bölgesinde oynayabilen oyuncu, Antalyaspor maçında Nwakaeme'nin oyundan alınmasının ardından sol kanada geçmişti. Abdülkadir Ömür'ün de bu hafta ilk 11'e dönmesi beklenirken, kanatlarda Abdülkadir-Djaniny ikilisinin olması muhtemel.
Djaniny'nin haricinde Yusuf Sarı'da bu bölgede oynayabilecek oyuncular arasında yer alıyor. Öte yandan son iki haftada forma şansı bulan Fode Koita da Abdullah Avcı'nın ihtimalleri arasında yer alıyor.