Daily Star gazetesinin haberine göre; öfkeli Trabzonspor taraftarı 'Messi'nin fanboyu' işe yaramaz Dünya Kupası hakemi Mateu Lahoz yüzünden dizüstü bilgisayarına saldırdı.

Messi'ye fanboyluk yaptığı için Dünya Kupası'ndan evine erken gönderilen Antonio Mateu Lahoz, Avrupa Konferans Ligi'ndeki tartışmalı performansıyla geceye yine damga vurdu. 

Öfkeli bir Trabzonspor taraftarı, Avrupa Konferans Ligi'nde hakem Lahoz'un yine berbat bir hakemlik gösterisinin ardından kendi dizüstü bilgisayarına saldırdı.

Son aylarda verdiği yanlış kararlardan dolayı incelemeye tabi tutulan ve sezon sonunda emekliye ayrılacak olan İspanyol hakem, ilgi odağını yine kendi üzerine çekti. 

Deplasman takımının biri uzatma dakikalarında gelen gollerinden ikisini vermedi. 45 yaşındaki hakem, Trabzonspor'a penaltı vermediği gibi, Basel için açık bir kırmızı kartı da es geçti.

Dünya Kupası'nda Arjantin ile Hollanda arasında oynanan Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasını ele alışı geniş çapta eleştirilere yol açtı. Lahoz oyunun hakimiyetini kaybetti. Akıllara durgunluk verecek şekilde 18 sarı ve 2 de kırmızı kart gösterdi.

Bariz bir hentboldan sonra Lionel Messi'ye rezil bir şekilde "fanboyluk yaptı" 

Aldığı tepkiler Lahoz'u erken emekliliğe itmiş gibi görünüyor. Dünya çapında onun bu kararına sevinen çok futbol fanatiği var.