Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda  yarın saat 22.00'da Kızılyıldız'a konuk olacak. Rajko Mitić Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yıldız oyuncu Marc Bartra maç öncesi basın karşısına çıktı.

Kızlyıldız maçı öncesi Bartra şu değerlendirmelerde bulundu: "Öncelikle iyi akşamlar hocamız zaten yarınki maç adına çok önemli görüşlerini belirtti. Ben oyuncular ve kendim adıma şunu söyleyebilirim, maçın öneminin farkındayız. Ne kadar önemli bir maç oynayacağımızın farkındayız. Ama bu maçı kazanabileceğimizin de farkındayız. Çünkü buradan atacağımız bir adım çok önemli bir 3 puan bizim adımıza işleri tamamen değiştirecek. Ama kazanmak da kolay olmayacak. Kendimizin en iyisini sahaya koymamız ve elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Ve bunu da nasıl yapacağımızın bilincindeyiz."

Bartra, Karim Benzema'nın parmağındaki sakatlık için özür diledi.

karim benzema

Bartra şu ifadeleri kullandı: 

"Öncelikle parmak kırma konusundan bahsedecek olursak, sanıyorum birkaç yıl önceydi, evimizde oynadığımız Betis-Real Madrid maçında futbolun getirdiği o aksiyon sonucu oluşan aslında benim de niyetimin kesinlikle o olmadığı ama dediğim gibi o faul sonucunda oluşan bir durumdu. Sanıyorum düştüğünde elini yere koyduğunda parmağının kırıldığı bir durum olmuştu. Tekrar kendisinden özür diliyorum. Altın top ödülü kazanması dolayısıyla kendisini kutlamak istiyorum. Çünkü geçen sezon harika bir yıl geçirdi. Bunu sonuna kadar hak ettiğini gösterdi bütün herkese. Çok takdir ettiğim, birçok kez beraber karşılıklı oynadığım çok büyük bir oyuncu, çok büyük bir santrfor olduğunu düşündüğüm bir oyuncu. Kendisini tekrar tebrik ediyorum Altın Top ödülü için."