Spor Toto Süper Lig’de 2021-22 sezonunun şampiyonu Trabzonspor, bugün kupasını resmen alacak. Akyazı’da Medical Park Stadı’nda tarih geçecek bir tören düzenlenecek. Trabzon şehri son yılların en önemli günlerinden birini yaşayacak. Takımın tesislerden stada gidişi, konserler ve kupa töreniyle beraber tarihi bir gün olacak.

Akyazı’da şimdiden kupa biletleri tükenmiş durumda. Ayrıca stat önünde de birçok etkinliğin olacağı belirtildi. Bugün saat 16.45’te Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinden futbolcular ve teknik ekip gemiye binerek oluşturulacak şampiyonlar filosuyla durak olarak belirlenen Ayasofya, Faroz Limanı ve Trabzon Limanı’na gidecek.

Konserler olacak

Büyük ve küçük balıkçı teknelerinin eşlik edeceği şampiyonlar filosu, Trabzon Limanı’nda demirleyecek. Futbolcular, limanda bekleyen üstü açık otobüse binerek taraftarları selamlayarak sahil yolu güzergahından karayoluyla stada gelecek. Saat 18.00’da konserler başlayacak, stat kapıları 16.00’da açılacak. Sırasıyla Apolas Lermi, Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoğlu, İbrahim Can, İhsan Eş, Matthaios Tsahouridis, Mero, Mustafa Topaloğlu, Nazlı Hacıalioğlu, Özkan Meydan, Sedat Keskin, Seren Uzun, Demet Akalın, Yener Çevik gibi sanatçı ve müzisyenler şarkılarıyla kutlamaları renklendirecek. Program Kasketliler Horonu, Kuzeyin Uşakları Halk Oyunları Topluluğunun gösterisi ve kolbastı şov ile devam edecek

Saat 20.11’de de kupa töreni gerçekleşecek, futbolcular ve teknik ekip madalyalarını alacak. Daha sonra statta kupa turu olacak. Ayrıca Trabzon’da şehirde futbolcular üstü açık otobüsle taraftarlarını selamlayacak.

İstanbul’a gidiş kutlama sonrası

Trabzonspor takımı Altay maçı için İstanbul’a bu gece kutlamarlardan sonra hareket edecek. Saat 23.00’a kadar sürmesi planlanan kutlamalar sonrası kafile direkt olarak havalimanına geçecek.

Taraftara bilet jesti

İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yarın saat 16.00’da oynanacak Altay maçı öncesi taraftarlara bilet jesti geldi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, ilk açıklanan bilet fiyatlarının pahalı gelmesi sonrası harekete geçti. Taraftarlar için indirim yapıldı. Bu indirimin ardından bilet satışları bir anda 50 bine yaklaştı.

Son değişiklikle birlikte 4 bin TL olan Batı VIP tribün bileti 750 TL, bin 500 TL olan Batı Alt tribün bileti 400 TL, bin 500 TL olan Batı Orta tribün bileti 350 TL, bin 250 TL olan Batı üst tribün bileti 350 TL, bin TL olan Doğu Alt ve Üst tribün bileti 200 TL, 500 TL olan Güney ve Kuzey tribün biletleri ise 100 TL oldu.