Trabzonspor'da ay sonunda yapılacak seçim beklenirken bir yandan da takımdaki futbolculara teklif gelmeye devam ediyor. 

Ümraniyespor maçı öncesi sol uyluk ön bölgesinden sakatlanan Bakasetas, takıma verilen izinde ülkesine gitti. Yunanistan Milli Takımı’ndaki doktoruna gözüken yıldız futbolcu, yoğun tedavi görüyor. Başarılı 10 numaranın, Nisan ayının başındaki Kayserispor maçına kadar tam anlamıyla hazır olması bekleniyor. Bordo-Mavili takımda sakatlığı bulunan bir diğer isim ise Trezeguet.

Forvet sıkıntısı

Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği forvet ikilisi Maxi Gomez ile Umut Bozok, beklentilerin altında kaldı. İki oyuncu, ligde toplam7gol atabildi. Geçtiğimiz sezon Kasımapaşa’dagol kralı olan ve bonservisi 2 milyon euroya alınan Umut, ligde 3 kez ağları bulabildi. Valencia’dan 3 milyon Euro’ya kadroya katılan Gomez ise ligde4, Avrupa’da 1 veTürkiye Kupası’nda 1 kez gol sevinci yaşadı.

Hugo’ya ülkesinden teklif

Trabzonspor’la 2024’ün Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Vitor Hugo için Brezilyalı kulüpler devrede. Özellikle Fluminense’nin ciddi şekilde tecrübeli stoperi istediği ve Süper Lig bittikten sonra resmi teklifte bulunacağı öne sürüldü. Daha önce çocuklarının okul problemi nedeniyle Trabzon’dan ayrılmak isteyen Hugo’nun bu sorunu çözülmüş ve 31 yaşındaki yıldız kalmaya karar vermişti.