Haberlobi - Spor Servisi // Geçen sezon sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor, bu sezona da şansızlıklarla başladı.

Sezon üç oyuncudan eksik başladı
Bruno Peres ve Serkan Asan'ın uzun süreli sakatlıkları sebebi ile iki oyuncusundan yoksun olarak sezona başlayan Trabzonspor'da sakatlıklar kervanına ilk olarak Hüseyin Türkmen katıldı.

bruno-peres-sakatlık-1000x700

Hamsik, takımı yalnız bıraktı
Tedavileri devam eden bu üç isim henüz maç kadrosuna giremezken, takımın maestro'su Marek Hamsik de Sivasspor ile oynanılan Süper Kupa mücadelesinin ardından adele sakatlığı sebebi ile takımdan uzak kaldı. Yıldız oyuncu HangiKredi Ümraniyespor maçı ile sahalara geri döndü.

marek-hamsik-1000x700-10

Edin Visca'nın kolu kırıldı
Trabzonspor'un ligin 2. haftasında evinde Atakaş Hatayspor ile oynanılan mücadelenin 40. dakikasında bir pozisyon sonrası kendini yere bırakan Edin Visca'nın sol kolunun üzerine düştüğü ve yapılan tetkiklerin ardından 'Humerus kemiğinde kırık' tespit edildiği açıklandı.

edin-visca-sakatlık-2

Abdullah Avcı'nın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alan Visca'nın devre bitmeden takıma dönebileceği konuşulurken, bu kez bir talihsiz sakatlık haberi de Dorukhan Toköz'den geldi.

Dorukhan Toköz, sezonu kapattı
HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan ambulansla ayrılan Dorukhan, sol diz ön çarpraz bağ yaralanması ve dış menisküs yırtığı sebebi ile sezonu kapattı.

dorukhan-toköz-sakatlığı-1

İstanbul'da başarılı bir operasyon geçiren Dorukhan'ın iyileşme süreci yakından takip ediliyor.

Uğurcan Çakır, genç Taha'ya kaleyi devretti
Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçından sonra sakatlığı açıklanan bir diğer isim ise Uğurcan Çakır olmuştu. Milli file bekçisi karın bölgesinde yaşadığı ağrıların nedeni ile MR'a girerken, sağ karın bölgesinde (internal oblik kası) yaralanma tespit edildi.

uğurcan-çakır-1000x700-12

Galatasaray, HangiKredi Ümraniyespor ve Ferencvaros karşılaşmalarında kaleyi genç kaleci Muhammet Taha'ya devreden Uğurcan, Adana Demirspor maçı ile sahalara geri döndü.

Gbamin, Yusuf Yazıcı, Larsen ve Bakasetas...
Bu isimlerle yaşadığı sakatlıklara 4 isim daha katılabilir...

Ferencvaros maçının ardından sakatlıkları sebebi ile tetkikler yapılan Philippe Gbamin ve Yusuf Yazıcı'nın durumu, yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

yusuf-yazıcı-1000x700-trabzonspor-forması-iel

Kızılyıldız maçının ardından iç yan bağlarında oluşan sorun nedeni ile sağlık ekibinin gözetimine alınan Jens Larsen, aynı karşılaşmanın ardında ağrıları bulunan Anastasios Bakasetas'ın durumu da yakından takip ediliyor.

anastasios-bakasetas-1000x700-gol-kopenhag