Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor'da Edgar Ie'nin sakatlığı hayal kırıklığı yaratırken, teknik ekip Vitor Hugo'dan gelen haberle sarsılmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Antalyaspor ile karşılaşan Trabzonspor'da maçın 83. dakikasında sakatlanan Vitor Hugo, sedye ile kenara alındı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye yetiştirilen oyuncunun çekilen MR'ın ardından dizinde kırığa rastlandığı ve tedavisinin 4-6 sürebileceği açıklanmıştı.

A Spor muhabiri Yunus Emre Sel, Vitor Hugo'nun sakatlığı ile ilgili son durumu paylaştı.

Sel, "Vitor Hugo'dan güzel haberler gelmeye başladı. Kırık ilk kontrolün ardından yapılan detaylı incelemede çizgi şeklinde ve çok büyük değil. Ve en güzeli de bağ dokularına her hangi bir zarar vermedi. Bu geri dönüş süresini beklenenden 1-2 ay önceye çekebilir. Eğer oyuncu tedaviye bu süre içerisinde olumlu yanıt verirse çok düşük ihtimal olsa bile 2.5-3 ay içerisinde sahalara dönme şansı var. En azından ilk tespitlerdeki sürenin azalması ve bağ dokularının zarar görmemesi, oyuncunun psikolojik olarak da rahatlaması çok değerli oldu." ifadelerini kullandı.

vitor-hugo-sakatlık-1000x700-1

vitor-hugo-sakatlık-1000x700-2

vitor-hugo-sakatlık-1000x700-3