Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor, ligin açılış maçında İstanbulspor ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın başlamasına saatler kala sakatlığı bulunan Bordo-Mavililer'in maestro'su Marek Hamsik'in yerine kimin oynayacağı orta sahanın nasıl kurgulanacağı merak ediliyor.

Yaklaşık 6 maç kaçırması beklenen Slovak yıldızın yokluğunda Avcı'nın nasıl bir orta saha kurgusu kullanacağı tartışılıyor.

Hamsik'in yerine Siopis
Abdullah Avcı'nın bu karşılaşma özelinde orta sahada Dorukhan, Manolis Siopis ve Bakasetas ile başlaması bekleniyor. Bu orta saha kurgusunda Siopis ve Dorukhan'ın kesici özelliğini kullanacak olan deneyimli teknik adam, Bakasetas'ın da yaratıcılığında ve hücum organizasyonuna liderlik edebilecek özelliğinden faydalanabilir.

manolis-siopis-1000x700-1

Geçen sezon çift forvetle sorunu çözdü
Bunun yanı sıra geçtiğimiz sezon da sakatlanan Hamsik'in görevini zaman zaman Abdülkadir Ömür'e zaman zaman Bakasetas'a veren Avcı, bazı zamanlarda da Djaniny ve Cornelius'u aynı anda oynatarak orta sahanın göbeğinde iki kesici oyuncu kullanmıştı.

djaniny-ve-cornelius-1000x700

Doğucan şans bulabilir
Öte yandan Kasımpaşa'da bu yaz transfer edilen ve kamp döneminin dikkat çeken ismi Doğucan Haspolat, taraftarın ilk 11'de görmek istediği isimlerden biri olmayı başardı. Avcı yabancı kuralı nedeni ile orta sahada Doğucan'a şans verebilir.

doğucan-haspolat-1000x700