UEFA Avrupa Ligi'ndeki Kızılyıldız yenilgisiyle sarsılan Trabzonspor , üst üste çıkacağı 3 maçı kazanıp her iki kulvarda yoluna iddialı şekilde devam etmek istiyor... Bordo-Mavililer, öncelikle perşembe günü oynanacak Ferencvaros mücadelesini kazanıp, diğer maçta Monaco'nun takılmasını bekleyecek. Bu senaryo gerçekleşirse, üst tura çıkılacak. Grubun 3. tamamlanması durumunda ise UEFA Konferans Ligi'ne gidilecek.

Abdullah Avcı o arayı bekliyor

Trabzonspor, zorlu Ferecvaros maçından hemen 3 gün sonra Akyazı'dabu kez Konyaspor 'u konuk edecek. Ligde 11 maç sonunda 21 puanı bulunan ve bu haftayı BAY geçen Fırtına, Konya'nın ardından Ankaragücü deplasmanına gidecek. Teknik direktör Abdullah Avcı, 9 günde oynanacak 3 kritik karşılaşmadan 9 puan çıkartmayı hedefliyor. Sonrasında ise hocanın ısrarla işaret ettiği Dünya Kupası arası geliyor.

Aksi senaryo olursa...

Abdullah Avcı, her fırsatta Kasım'daki uzun arada takımın ritm bulacağını ve sonrasında çok farklı bir Trabzonspor izleteceklerinin mesajını veriyor. Tecrübeli çalıştırıcı, 1.5 aylık o sürece Bordo-Mavili ekibi moralli şekilde sokmayı hedefliyor. Aksi bir senaryoda yani 3 maçlık fikstürde kötü sonuçların alınması halinde Avcı'ya yapılan eleştirilerin iyice artması bekleniyor.