Anastasios Bakasetas Trabzonspor 'da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış durumda. Bordo-Mavililerle şampiyonluk kutlamalarına hazırlanan Anastasios Bakasetas, transferin de gözdesi konumunda.

TRABZONSPOR'UN ANASTASİOS BAKASETAS PLANI

Trabzonspor'un 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Alanyaspor 'dan 3 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Anastasios Bakasetas, son 2 yılda piyasa değerini neredeyse 5'e katladı. Yunan basınında çıkan haberlere göre Fırtına, Avrupa ekiplerini peşinde koşturan 28 yaşındaki Bakasetas için oyuncunun serbest kalma bedeli olan 12 milyon euroda ısrar ediyor.

bakasetas-6

AHMET AĞAOĞLU'NUN 12 MİLYON EURO ISRARI

Haber detayında başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Anastasios Bakasetas için söz konusu rakamın altında gelecek teklifleri kesinlikle reddedeceği belirtildi. Bu arada sezon sonunda Bakasetas transferinin 12 milyon euro ile gerçekleşmesi halinde Yunan yıldız kulüp tarihine geçecek.

TARİHE GEÇEBİLİR

2019-20 sezonunda Yusuf Yazıcı'yı Lille'e 17,5 milyon euroya satarak rekor kıran Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ı serbest kalma bedeliyle göndermesi halinde kulüp tarihinin en yüksek 2. transfer satışını gerçekleştirecek.

BAKASETAS'IN TRABZONSPOR KARNESİ

Bu sezon Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Anastasios Bakasetas 8 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro. (Akşam)

bakasetas-4