Milli takımda sol kasığından sakatlanan ve bu nedenle Alanyaspor maçında sahaya çıkamayan Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Bakasetas, maç sonrası soyunma odasında arkadaşlarıyla zaferlerini kutladı.

Ayrıca, teknik direktörü Abdullah Avcı ile de bir görüşme gerçekleştirdi ve "Erken dönüş için elimden gelenin en iyisini yapacağım" sözünü verdi. Deneyimli orta saha oyuncusu, 4 Kasım'daki Fenerbahçe maçına yetişebilmek için çalışmalara başlanacağını ifade etti.

Trabzonspor, Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek Süper Lig’in 9. Haftasında evindeki maçtan galibiyetle ayrıldı. Maç sonunda Teknik Direktör Abdullah Avcı, Bakasetas hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'dan serbest kalan taraftarlar için açıklama: Adalet yerini buldu Trabzonspor'dan serbest kalan taraftarlar için açıklama: Adalet yerini buldu

Avcı, Bakasetas ile ilgili "Anastasios Bakasetas ile bugün soyunma odasında ilk kez karşılaştık. Sakatlığı nedeniyle izinli bir şekilde Yunanistan'da birkaç gün daha kaldı. Sakatlığı hakkında konuştuk, doktorların ve kendisinin belirttiği gibi 3-4 haftalık bir iyileşme süreci gerekecek. Bakasetas, iyileşme konusunda kararlı bir şekilde tedavisini sürdürüyor. Erken dönmek için çaba sarf edecektir. Şu an için sözleşme konularıyla ilgili bir görüşme yapmadık. Maç sonrası oldukça mutluydu ve takım arkadaşlarını tebrik etti." İfadelerini kullandı.