Galatasaray maçında sahaya çıkmadığı için Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakılan genç oyuncu için son kararı Salı günü yapılacak toplantıda Yönetim vereceği öğrenilirken Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun tutumu şaşkına çevirdi. Edinilen bilgilere göre Ağaoğlu'nun 'Özür dilensin bu iş kapansın' tutumu sergilediği yönetimdede rahatsızlık yarattı. 

Galatasaray maçında takımı yalnız bırakan Abdulkadir Parmak’ın özür dilemesini istediği Teknik Direktör Abdullah Avcı’yı da çileden çıkardı.

Abdulkadir Parmak ile Abdullah Avcı arasında yaşanan kriz böylece boyut değiştirdi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ile Başkan Ahmet Ağaoğlu arasında krize yol açarken yönetimin çoğu da “Abdullah Avcı’nın yanında durulması gerektiği yönünde birleşti.”

Taraftarlar Başkan Ağaoğlu’na “Başkan sen kimlesin? Trabzonspor’u yalnız bırakan cezasını çeker” diyerek seslendi. 

Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu konunun masaya yatırılacağı kendisine iletildi. Avcı’nın raporunu vermesinin ardından Parmak’tan da savunma istendiği gelen bilgiler arasında..

Parmak’ın savunmasında kendisine ısınmasının söylenmediği, zaten TFF kuralları gereği belirli sayıda oyuncu ısınabildiği için tribüne çıktığını söylediği iddia edildi.