Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in Ahmet Çalık Sezonu'nun şampiyonu Trabzonspor, dün Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda adeta gövde gösterisi yaptı. Günlerdir şampiyonluk kutlamaları ile dünyanın konuştuğu Bordo-Mavililer, stadyumun zarar görmesi sebebi ile İstanbul'da oynadığı Altay maçını yaklaşık 70 bin taraftarının önünde oynadı.

Ligde küme düşmesi kesinleşen Altay, şampiyon Trabzonspor'u alkışlarla sahaya çıkardı ve tebrik ederek sahadan ayrıldı.

trabzonspor-alkışlanarak-sahaya-1000x700-altay

Trabzonsporlu futbolcular, 2010-11 sezonunda oynanılan İBB maçındaki gibi karşılaşmanın ardından sahanın ortasında toplanarak tribünlere üçlü çektirdi. Futbolcular, Süper Lig kupasını tribünlere göstererek mini bir kutlama töreni yaptı.

trabzonspor-takım-gol-sevinci-1000x700

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun yüzde 90'ını dolduran Trabzonspor'da kulüp çılgın bir gelire de imza attı.

Bir önceki akşam Trabzon'da kupa töreni yapan camia, bir sonraki gün de 70 bin seyirciyi İstanbul'da topladı ve Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda en fazla seyirci toplayan takımlardan biri olmayı başardı.

trabzonspor-atatürk-olimpiyat-stadı-taraftar-1000x700

Bayram havasında geçen karşılaşmada kulübün kasasına yaklaşık 30 milyon TL girdiği öğrenildi. Stadyumun çevresine TS Club standları kuran Trabzonsporlu yetkililer, şampiyonluk ürünlerinin satışından da ciddi bir gelir elde etti.

atatürk-olimpiyat-stadı-1000x700-trabzonspor-taraftarı-1

Kupa töreninde tanıtılan şampiyonluk forması TS Club'lar da 699,99 TL'den satışa sunuluyor.

trabzonspor-altay-atatürk-olimpiyat-stadı-1000x700