Trabzonspor'un yetenekli file bekçisi Uğurcan Çakır, UEFA Konferans Ligi'nde karşılaşacağı Molde maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Ülkemizde yaşanan yangın felaketini takip ettiklerini belirterek sözlerine başlayan Uğurcan Çakır, vefat edenlere Allah’tan rahmet dileyip, yangından etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerini iletti.

Uğurcan, yaptığı açıklamada "Geçen seneden beri süregelen bir şeyler var. Geçen seneden beri yaptığım işe odaklanıyorum. Kampta çok güzel bir ortam vardı. Kaliteli, kariyerli oyuncular takımımıza katıldı. Kağıt üzerinde çok iyi bir kadromuz var ama bunu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Ben de üzerime düşen sorumluluğu alacağım. Psikolojik olarak her zaman Trabzonspor için mücadele ettim. Bugün yine aynı şey için mücadele edeceğim. Burası benim yuvam, bu takımın kaptanıyım. Şehre ve takımına karşı sorumluluklarım var. Her zaman aynı konsantrasyonla devam edeceğim. İnşallah öyle de olur. Öncelikle Molde maçını geçmemiz gerekiyor. Her rakibe saygı gösteriyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Bizden daha hazır görünüyorlar. Biz de hazırlık dönemini iyi geçirdik ama onlar bizden daha çok maç oynadı. Önce Molde’yi geçelim, sonrasını o zaman konuşuruz" dedi.