Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden Trabzonspor, en son oynadığı Giresunspor maçı 11'ine göre 2 oyuncu değişikliğine gitti. Teknik direktör Abdullah Avcı, savunmada Serkan Asan'ın yerine sakatlıktan dönen Bruno Peres’e, forvet hattında ise sakatlığı bulunan Djaniny’in yerine Cornelius’a görev verdi. Sakatlığı devam eden Gervinho da kadroda yer almadı.

ABDÜLKADİR 100. MAÇINA ÇIKTI 

Abdülkadir Ömür bordo-mavili forma ile 100. maçına çıktı. Trabzonspor kulübü, "Bordo – Mavili formamızla 100. Süper Lig maçına çıkan oyuncumuz Abdülkadir Ömür’ü tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

ÖMÜR KENARA GELDİ 

Trabzonspor'da Abdullah Avcı erken 2 değişikliğe gitti. 30. dakikada Abdulkadir Ömür kenara geldi. Değişiklik sırasında taraftarlar tepki gösterdi.

TARAFTAR SAHAYA GİRDİ 

Trabzonspor'un yediği 2. golün ardından bir taraftar sahaya girdi. Sahada Abdulkadir Ömür’e doğru yönelen taraftarı güvenlik güçleri yakalayarak saha kenarına getirdi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI 

Abdulkadir Ömür yedek kulübesinde büyük üzüntü yaşadı. Yıldız futbolcu gözyaşlarına hakim olamadı.

FUTBOLCULAR YANINA GİTTİ 

Galatasaray yedek kulübesindeki oyuncular ilk yarı düdüğü ile beraber Trabzonspor kulübesine koştular ve Abdülkadir Ömür’e sarıldılar.