Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor, Perşembe günü UEFA Konferans Ligi'nde Molde ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın biletleri satışa sunulduğu andan itibaren gurbetçi taraftarların yoğun ilgisi görüldü.

Passo Uygulama, Passolig gişelerinden satışa sunulan biletler yalnızca Trabzonspor Passolig kartlar ile satın alınabiliniyor. Ayrıca kağıt bilet uygulamasının da geçerli olduğu müsabaka için biletler Passo uygulama ve Passolig'in internet sitesinde PDF bilet olarak; Akyazi Şenol Güneş Spor Kompleksi gişeleri ve Atatürk Alanı Alanı'ndaki Passolig gişelerinde temin edilebiliniyor.

Karşılaşmaya Medical Park Stadyumu'nun kapasitesinin %50'si kadar seyirci alınması kararlaştırılmıştı.

Öte yandan karşılaşmaya girebilmek için uygulanan kararlar şöyle belirlendi:

- Bir taraftar farklı TC Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahiptir. Her taraftarın HES kodu olması zorunludur.

- Seyircilerin müsabakaya girerken, müsabaka sırasında ve müsabaka sonrasında COVID-19 kapsamında alınan kurallara uyma zorunlulukları vardır.

- Tüm seyircilerin maske takma zorunluluğu vardır.

b- E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya girerek kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılacaktır. Bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanacaktır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

- 7 yaş ve üzeri için Passolig Kart ve bilet zorunludur. 7 yaş altı çocuklar ebeveynleri ile karşılaşmaya giriş yapabilirler.

- Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.

- Kapı açılış saatlerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü karar vermektedir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maçtan iki saat önce kapılar açılır.