Süper Lig´de 2020-21 sezonunu 4'üncü sırada tamamlayan ve gelecek sezon iddialı bir kadro oluşturmayı planlayan Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi.

İtalya Seri A ekiplerinden Parma'dan Gervinho, Roma'dan da Peres ile anlaşma sağlayan ve bir hafta içerisinde oyuncuları imzaya getirmeye hazırlanan bordo-mavililer, gündemindeki diğer isimlere de yoğunlaştı. Yönetim, sezon öncesi kampına kadar transfer çalışmalarını tamamlamakta kararlı.

5-6 TAKVİYE DAHA BEKLENİYOR

Transferde elini çabuk tutmak isteyen ve girişimlerine sezon devam ederken başlayan bordo-mavililer, 5-6 takviye daha yapmayı planlıyor. Karadeniz ekibi, Parma'dan forvet hattına Andreas Cornelius, Real Betis´ten her iki kanatta da görev yapabilen Cristian Tello, Alanyaspor´dan stoper Steven Caulker ve Nimes'ten sol bek Birger Meling için temaslarını sürdürüyor. Görüşmelerinde önemli mesafe alan Trabzonspor yönetimi, bu oyunculara da bordo-mavili formayı giydirmek istiyor.

AYRICALIKLAR DA FAZLA

Trabzonspor'da sezonun tamamlanmasıyla birlikte Marlon, Kamil Ahmet, Hosseini, Baker ve Afobe´nin de sözleşmeleri sona erdi. Bu isimler arasında özellikle Kamil Ahmet´in opsiyonunu kullanma noktasında teknik heyet karar aşamasında. Ayrıca Baker'in da yeniden kiralanması için görüşmeler yapılacak. Aynı zamanda bordo-mavililerde transferde Avrupa'nın radarında olan kaleci Uğurcan, İtalya'dan teklifler alan Ekuban'In yanı sıra, Flavio ile Djaniny'e de gelecek tekliflerin değerlendirilebileceği öğrenildi.